Horoscop, duminică, 16 iulie 2017. Berbecii își pun în pericol relațiile importante, din cauza unor impresii greșite

16 iulie 2017 01:00

Horoscop 16 iulie 2017. Berbecii își pun în pericol relațiile importante, din cauza unor impresii greșite

Horoscop 16 iulie 2017 – Berbec

Poți ajunge la concluzii periculoase pentru stabilitatea relațiilor importante, din cauza unor impresii greșite, cărora le dai prea multă importanță.

Horoscop 16 iulie 2017 – Taur

Viteza cu care se derulează situațiile complicate te poate conduce la derută și la dorința de a tăia răul de la rădăcină, fără să știi exact care este acel rău.

Horoscop 16 iulie 2017 – Gemeni

De la o persoană importantă pentru echilibrul tău vProgramate (37)ine provocarea zilei și va trebui să îi faci față, cu eleganță și ceva mai multă bunăvoință.

Horoscop 16 iulie 2017 – Rac

Contează foarte mult motivele pentru care te vezi superior celorlalți, pentru că pe baza lor judeci persoanele din jur și ajungi la concluzii ciudate.

Horoscop 16 iulie 2017 – Leu

De la tine poate veni o atitudine nepotrivită, care inflamează un conflict mai vechi sau duce la apariția unuia nou, care îi va surprinde și pe cei din jur.

Horoscop 16 iulie 2017 – Fecioară

Ai foarte puțin control asupra situațiilor care te pot supăra, dar asta nu înseamnă că vei fi scutit de efortul de a observa ce se petrece și de a propune soluții inteligente.


Citeşte şi: Cutremurător! Ce i se întâmplă lui Şerban Huidu, la 6 ani de la accidentul în care a ucis 3 oameni


Horoscop 16 iulie 2017 – Balanță

Poți ajunge la controverse acide astăzi cu partenerul de cuplu sau cu o altă persoană importantă pentru tine. Soluția nu e ușor de găsit, dar merită să faci un efort.

Horoscop 16 iulie 2017 – Scorpion

Există riscul să te amăgești, deși nu îți stă în fire, din cauza unor situații pe care nu mai vrei să le suporți așa cum se prezintă acum.

Horoscop 16 iulie 2017 – Săgetător

Ai în față o zi ciudată, cu numeroase momente în care numai cu mintea limpede vei putea înțelege ceva din reacțiile celorlalți, ca să poți media un conflict sau mai multe.

Horoscop 16 iulie 2017 – Capricorn

Atmosfera de război din familie te ajunge din urmă, oricât ai încerca să fugi de ea. Astăzi se anunță o nouă luptă și nu te va întreba nimeni dacă ești pregătit.

Horoscop 16 iulie 2017 – Vărsător

Îți complici singur viața în numele unor valori pe care acum le consideri esențiale pentru viitorul tău. Ține cont de faptul că mâine ai putea îmbrățișa alte valori, care să le contrazică pe cele de azi…

Horoscop 16 iulie 2017 – Pești

Ai șansa de a ieși neșifonat dintr-o situație complicată, cu condiția să arăți disponibilitate de a ieși din starea de conflict.


Urmărește și Horoscopul Uraniei, publicat în fiecare joi, EXCLUSIV pe Libertatea

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro