MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 01:00

Horoscop, joi, 17 mai 2018. Racii se consumă din cauza unor discuții

Distribuie

Horoscop 17 mai 2018. Racii se consumă din cauza unor discuții

Horoscop 17 mai 2018 - Berbec

Chiar dacă nu îți stă în fire, te-ai putea lăsa ispitit de emoții ciudate, care nici nu îți aparțin, ci sunt generate de alții. Ca să te eliberezi de ele, va trebui să te întorci la optimism.

Horoscop 17 mai 2018 – Taur

Culegi doar ce îți convine din informațiile cu care vii în contact și nu ar fi deloc o problemă, dacă nu ai fi într-o dispoziție cam pesimistă…

Horoscop 17 mai 2018 – Gemeni

Te lași, din nou, în voia avalanșei de planuri de evoluție profesională, doar pentru că îți convine să crezi că toate posibilitățile îți sunt deschise. De fapt, te risipești.

Horoscop 17 mai 2018 – Rac

Reiei discuțiile avute cu persoane a căror părere contează pentru tine, iar dialogul interior pe care îl construiești ulterior te poate consuma mai mult decât ar fi cazul.

Horoscop 17 mai 2018 – Leu

Nu mai ești dispus să asculți cu atenție ce au de spus prietenii sau rudele, chiar dacă sună interesant. Poți pierde informații importante, din acest motiv.

Horoscop 17 mai 2018 – Fecioară

Ai chef de excentricități, ca și cum abia acum ai descoperi că ești liber să faci mai multe decât îți permiți de obicei. Este foarte important să nu întreci măsura.

Horoscop 17 mai 2018 – Balanță

Neplăcerile asociate cu munca de zi cu zi pot deveni astăzi un motiv serios de stres, deși nu apar elemente noi, care să te îndrume în această direcție.

Horoscop 17 mai 2018 – Scorpion

Astăzi, discuțiile cu partenerii de orice fel nu sunt de folos nimănui, așa că nici nu trebuie să le dedici prea mult timp. Acesta nu este însă un motiv să nu te consulți deloc cu cei din jur.

Horoscop 17 mai 2018 – Săgetător

Există nepotriviri, unele supărătoare, între ceea ce crezi că ar trebui să fie și ceea ce este în realitate – de exemplu, în familie și în cuplu. O atitudine constructivă va da rezultate.

Horoscop 17 mai 2018 – Capricorn

Poate că unele dezamăgiri legate de rezultatele muncii sunt îndreptățite, dar ești tentat să le exagerezi și să brodezi și altele, într-o abordare pesimistă.

Horoscop 17 mai 2018 – Vărsător

Este un moment bun să îți clarifici sentimentele și să te ocupi de cei dragi cu toată sinceritatea. Așa vei ajunge să descoperi și efectul pe care îl ai asupra lor.

Horoscop 17 mai 2018 – Pești

Există riscul unor neînțelegeri în familie pe care nimeni nu se va obosi să le clarifice. Tu știi însă că tot ce este adus la lumină devine mai ușor de înțeles și de rezolvat.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii