19 Sep. 2017 01:00

Horoscop, marți, 19 septembrie 2017. Leii dau dovadă de egoism. Sunt atenți doar la nevoile proprii, nu și la ale celorlalți

Distribuie

Horoscop 19 septembrie 2017. Leii dau dovadă de egoism. Sunt atenți doar la nevoile proprii, nu și la ale celorlalți

Horoscop 19 septembrie 2017 – Berbec

Ai ceva de învățat de la apropiații tăi, cel mai probabil în legătură cu intoleranța de care dai dovadă în anumite momente, dar nu este o lecție prea plăcută.

Horoscop 19 septembrie 2017 – Taur

Ar fi bine să rămâi cu atenția concentrată asupra celor dragi, pentru că de la ei pot veni informații care te vor ajuta să dezlegi anumite mistere legate de propria persoană.

Horoscop 19 septembrie 2017 – Gemeni

Cu toate că repingi sfaturile celor din familie, tot va trebui să le iei în considerare, măcar într-un colțișor secret al minții tale, pentru că sunt valoroase.

Horoscop 19 septembrie 2017 – Rac

Ai nevoie de o nouă viziune despre propriul viitor, dar aceasta nu se poate naște peste noapte. Poți începe azi prin a renunța la ceea ce îți anulează bucuriile.

Horoscop 19 septembrie 2017 – Leu

Ești foarte atent la resursele de care spui că ai nevoie și prea puțin atent la nevoile celor apropiați. Poate e nevoie doar de bunăvoință și nu de cine știe ce cheltuieli.

Horoscop 19 septembrie 2017 – Fecioară

E drept că tu știi ce e bine pentru tine, dar este mult mai potrivit să fii atent și la binele celorlalți, ca să fiți o echipă adevărată.

Horoscop 19 septembrie 2017 – Balanță

S-ar putea să nu îți placă prea mult ambalajul unor informații de preț care îți vor fi livrate astăzi. Poți trece dincolo de acest aspect sau te poți împiedica în el.

Horoscop 19 septembrie 2017 – Scorpion

Chiar dacă îți este ușor să renunți la sentimentele care te apropie de cei dragi, nu înseamnă că e un lucru bun. Ar fi de dorit să te mai gândești.

Horoscop 19 septembrie 2017 – Săgetător

Ai nevoie de o retragere strategică într-un mediu creat de tine pentru tine. Așa vei reuși să îți stabilești corect prioritățile și să știi exact ce ai de făcut.

Horoscop 19 septembrie 2017 – Capricorn

Măsori prea exact lucruri care nu pot fi măsurate și asta se va vedea când vei trece la etapele următoare în împlinirea planurilor tale de viitor.

Horoscop 19 septembrie 2017 – Vărsător

E nevoie, din nou, de un sacrificiu și numai tu îl poți face. Este un moment în care nevoile celorlalți trebuie să capete prioritate.

Horoscop 19 septembrie 2017 – Pești

Este posibil să te supere vorbele unuia dintre partenerii de bază. Este suficient să judeci singur dacă spune ceva util și astfel vei reuși să îți controlezi reacția de respingere.

Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Loading...
Comentarii