Horoscop, marți, 20 iunie 2017. Berbecii au o zi agitată. Pot controla orice situație, cu o condiție

20 iunie 2017 01:00

Horoscop 20 iunie 2017. Berbecii au o zi agitată. Pot controla orice situație, cu o condiție

Horoscop 20 iunie 2017 – Berbec

Se anunță o zi cel puțin aglomerată, dacă nu chiar agitată. Cel mai mult va conta cât de calm și de tolerant reușești să fii în orice situație.

Horoscop 20 iunie 2017 – Taur

O zi cu un potențial pozitiv important, pe care îl vei vedea foarte ușor dacă vei accepta faptul că părerile altora sunt la fel de importante ca ale tale.

Horoscop 20 iunie 2017 – Gemeni

Îți merge mintea mai bine ca oricând, dar tocmai de aceea ar trebui să știi că nu e suficient, mai ai nevoie și de diplomație pentru a coopera cu cei din jur.

Horoscop 20 iunie 2017 – Rac

Este posibil să te gândești la viitor ceva mai mult sau să legi trecutul de viitor, printr-un gând, o dorință care îți va face foarte bine.

Horoscop 20 iunie 2017 – Leu

Poate fi o zi luminoasă, cu numeroase momente în care te vei bucura că te eliberezi de anumite probleme, de care nici nu ai fi vrut să te ocupi.

Horoscop 20 iunie 2017 – Fecioară

Ai șansa de a clarifica multe neînțelegeri, inclusiv cu persoane aflate la distanță. Este important să dai dovadă de corectitudine față de cei cărora le ceri ajutorul.

Horoscop 20 iunie 2017 – Balanță

Te bucuri de momente frumoase în familie sau cauți să îți amintești astfel de momente, ca să retrăiești un anumit sentiment care îți lipsește.

Horoscop 20 iunie 2017 – Scorpion

Este de ajuns să îți propui să fii generos și vei vedea cât de mult contează bunele intenții. Vei reuși să te abții de la comentarii răutăcioase și de la ironii exagerate.

Horoscop 20 iunie 2017 – Săgetător

Este un moment în care te concentrezi pe muncă și asta îți face bine, inclusiv în planul sănătății. Să te știi atât de ocupat e un lucru benefic în acest moment.

Horoscop 20 iunie 2017 – Capricorn

Cei dragi vor invada spațiul acela în care nu are nimeni voie să intre. Ai de ales între un refuz rece și o atitudine iubitoare, care va face bine tuturor.

Horoscop 20 iunie 2017 – Vărsător

Raza de soare a acestei zile vine din familie, de la dorința ta de a te regăsi și de a împărți cu apropiații partea frumoasă a vieții tale.

Horoscop 20 iunie 2017 – Pești

Ești sursă de inspirație pentru cei din anturajul apropiat, care te caută, te privesc cu atenție și nu își ascund sentimentele față de tine.

Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro