Horoscop, sâmbătă, 20 mai 2017. Cauți inspirație și o vei găsi, poate undeva unde nu te așteptai. Zodiile care intră într-o perioadă de liniște și de succes

20 mai 2017 07:00

Horoscop 20 mai 2017. Cauți inspirație și o vei găsi, poate undeva unde nu te așteptai. Zodiile care intră într-o perioadă de liniște și de succes

Horoscop 20 mai 2017 – Berbec

Ai ocazia să te ocupi mai mult de tine, să răspunzi nevoilor profunde, cele pe care le iei în considerare numai atunci când ajungi la capătul puterilor.

Horoscop 20 mai 2017 – Taur

Sunt șanse mari să capeți un răspuns care să îți fie pe plac din partea unui apropiat, fie el prieten sau rudă. Poate că situația nu se va debloca imediat, dar veștile sunt bune.

Horoscop 20 mai 2017 – Gemeni

Se conturează unele dezamăgiri, poate și din cauză să ai vrut să ajungi mai departe decât te țin puterile. Este important să evaluezi corect situația ta profesională.

Horoscop 20 mai 2017 – Rac

Ai nevoie de o trecere urgentă de la teoriile care îți sunt atât de dragi la practică, mai ales în abordarea propriilor probleme interioare, cele care te consumă frecvent.

Horoscop 20 mai 2017 – Leu

Poate că tendințele zilei nu vor răspunde unor dorințe de moment, dar sigur îți vor aduce lucruri bune – de exemplu odihnă, relaxare și refacerea unor relații.

Horoscop 20 mai 2017 – Fecioară

Ai ocazia de a recupera ceva din pierderile din zilele trecute, mai ales în problema abordării înțelepte a unor chestiuni delicate, care ți se par de neacceptat.

Horoscop 20 mai 2017 – Balanță

De unde vine stresul cel mare poate veni și soluția. Te poți elibera de tensiunile inutile, cele care îți afectează echilibrul. E de ajuns să vrei.

Horoscop 20 mai 2017 – Scorpion

Trebuie să intri într-un proces de recuperare a sentimentelor frumoase, pe care le-ai uitat undeva în trecut sau le-ai ascuns, din diverse motive.

Horoscop 20 mai 2017 – Săgetător

Este foarte importantă căldura din mediul intim ca să te poți reface corespunzător. De la tine va veni impulsul bun, așa că nu ai de ce să îl aștepți de la alții.

Horoscop 20 mai 2017 – Capricorn

Cauți inspirație și o vei găsi, poate undeva unde nu te așteptai. Există persoane în anturajul apropiat care te pot ajuta, chiar și prin simpla lor prezență binefăcătoare.

Horoscop 20 mai 2017 – Vărsător

Pui preț doar pe ceea ce îți lipsește, crezând că acesta e cel mai bun mijloc de mobilizare pentru a face eforturi suplimentare.

Horoscop 20 mai 2017 – Pești

Ești în armonie cu tendințele zilei, care vor sprijini aproape orice demers de care ai nevoie acum, de la eliberarea de griji inutile la odihnă și relaxare.

Vezi și predicțiile Uraniei pentru următoarele zile!

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro