Horoscop, vineri, 21 aprilie 2017. Se schimbă totul pentru patru zodii!

21 aprilie 2017 07:00

Horoscop 21 aprilie 2017. Se schimbă totul pentru patru zodii!

Horoscop 21 aprilie 2017 – Berbec

Tentația îmbracă alte haine, începând de astăzi, și ia forma dorinței de a pune la punct pe oricine, oricând prin replici acide foarte puțin gândite.

Horoscop 21 aprilie 2017 – Taur

Începe să te preocupe foarte serios găsirea unor noi modalități de a acumula orice – de la bunuri materiale la relații utile. Ar trebui să fii mai atent la corectitudine decât la acumulare.

Horoscop 21 aprilie 2017 – Gemeni

Astăzi debutează o perioadă mai agitată, cu o sumedenie intenții și puțin realizări, tocmai pentru că vei investi multă energie în preocupări pe care le evaluezi greșit.

Horoscop 21 aprilie 2017 – Rac

Se construiește, începând de astăzi, o forță compusă din adversarii neștiuți, care se va opune intențiilor și dorințelor tale. Un pas înapoi ți-ar fi util.

Horoscop 21 aprilie 2017 – Leu

S-ar putea ca începând de azi să îți fie mai greu să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, din cauza unor apropiați care declară că au cele mai bune intenții. Vei vedea că, de fapt, pierzi timpul cu ei.

Horoscop 21 aprilie 2017 – Fecioară

În perioada următoare, ca să nu cazi în ridicol, ar fi indicat să vorbești mai puțin în public, să analizezi ce ai de spus și să ceri sfatul unui specialist acolo unde nu te pricepi.

Horoscop 21 aprilie 2017 – Balanță

Intri într-o perioadă în care vei avea de ales între mai multe modalități de a pierde timpul “cu grație” și preocupări serioase care nu te atrag… tocmai pentru că sunt serioase.

Horoscop 21 aprilie 2017 – Scorpion

Începi să faci ordine, să administrezi mai bine posesiunile proprii și să vii cu propuneri inteligente pentru  creșterea veniturilor – ale tale și ale celor din familie.

Horoscop 21 aprilie 2017 – Săgetător

În perioada următoare, începând de azi, pot să apară tot felul de conflicte și divergențe greu de rezolvat cu partenerii importanți. Va trebui să te mobilizezi exemplar.

Horoscop 21 aprilie 2017 – Capricorn

Se conturează o atmosferă tensionată la serviciu, fie din cauza unor probleme de sănătate de care nu te poți ocupa acum, fie din cauza unor schimbări neașteptate.

Horoscop 21 aprilie 2017 – Vărsător

Îți vei îndrepta atenția către potențialul tău creativ, ca soluție universală pentru problemele de care nu mai poți să scapi. Este o alegere bună, dar nu e o soluție universală.

Horoscop 21 aprilie 2017 – Pești

Pot să apară divergențe în familie, de la chestiuni minore sau majore, în funcție de ce a rămas nelămurit. De tine va depinde felul în care vor evolua aceste discuții.

Vezi și predicțiile Uraniei pentru următoarele zile!

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro