03 Aug. 2018 21:00

Horoscop, sâmbătă, 4 august 2018. Capricornii primesc o lecție de viață

Distribuie

Horoscop 4 august 2018. Capricornii primesc o lecție de viață

Horoscop 4 august 2018 - Berbec

Va trebui să apelezi la rezervele tale de răbdare, dar și la cele de bunăvoință, pentru a evita escaladarea unor conflicte stupide, pe care acum le vezi ca fiind justificate. Timpul îți va dovedi că nu sunt…

Horoscop 4 august 2018 – Taur

Ai acces la o soluție mai puțin obișnuită pentru o problemă ivită astăzi la serviciu. Este posibil, dacă te implici suficient, să refaci bunele relații cu superiorii.

Horoscop 4 august 2018 – Gemeni

Va trebui să alegi între a-ți susține părerile și a recunoaște meritele unora dintre persoanele din anturajul apropiat. De obicei, nu este o alegere grea pentru tine.

Horoscop 4 august 2018 – Rac

Se conturează ocazia de a recupera un capital de imagine pierdut recent. Este necesar să știi, însă, cauzele care au dus la această situație.

Horoscop 4 august 2018 – Leu

Ai acces la o cu totul altă abordare față de una dintre problemele care au agravat un conflict cu unul dintre partenerii de bază, cum ar fi cel de cuplu.

Horoscop 4 august 2018 – Fecioară

Este suficient să accepți dialogul cu colegii mai experimentați sau care au dovedit că au o gândire diferită de ceilalți, ca să afli că există și altfel de soluții.

Horoscop 4 august 2018 – Balanță

Beneficiezi de sprijinul unuia dintre partenerii de cursă lungă, cum ar fi cel de cuplu. Este necesar, însă, să-ți deschizi sufletul și să-i spui ce probleme ai.

Horoscop 4 august 2018 – Scorpion

Din familie poate veni o surpriză plăcută, prin rezolvarea simplă a unei probleme care trenează de ceva timp și devenise o sursă de stres.

Horoscop 4 august 2018 – Săgetător

Prin intervenția unui apropiat, poate să dispară o complicație care ți-a diminuat bucuria unei realizări. Ai ceva de învățat din asta și cu siguranță știi deja ce anume.

Horoscop 4 august 2018 – Capricorn

Poți primi o lecție de viață de unde te aștepți mai puțin – de exemplu, de la un membru al familiei. Ai de ales între a-i recunoaște sincer meritele și a ignora această realizare.

Horoscop 4 august 2018 – Vărsător

Primești sfaturi bune de la o persoană din anturaj care poate nu știe exact de ce ai nevoie, dar va spune ceva care te va sensibiliza foarte mult.

Horoscop 4 august 2018 – Pești

Oscilezi între a rămâne în limitele principiale de până acum și a le depăși, ca să faci rost de mai multe resurse, de orice fel, pentru tine.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 25 septembrie 2018. Leii au confruntări cu cei din anturaj
Loading...
Comentarii