06 Ian. 2018 01:00

Horoscop, sâmbătă, 6 ianuarie 2018. Fecioarele caută o idee de valoare care să le ajute să facă ordine în viața sentimentală

Distribuie

Horoscop 6 ianuarie 2018. Fecioarele caută o idee de valoare care să le ajute să facă ordine în viața sentimentală

Horoscop 6 ianuarie 2018 - Berbec

Te vezi nevoit să cobori cu picioarele pe pământ și să te confrunți cu dereglări ale stării de sănătate pe care le-ai ignorat sau cu probleme la serviciu pe care le-ai minimalizat.

Horoscop 6 ianuarie 2018 – Taur

Îți prinde bine realismul acestei zile, dar poți cădea în capcana unor griji care se tot repetă, fără să producă efecte pozitive, adică să te determine să le găsești soluții.

Horoscop 6 ianuarie 2018 – Gemeni

Te lași cuprins de dezamăgirile celor din familie, le adaugi și tu pe ale tale și iese din asta o combinație care nu e de folos nimănui și care întristează toată lumea.

Horoscop 6 ianuarie 2018 – Rac

Poți primi sfaturi bune de la cei din anturajul apropiat, dar trebuie să le și asculți și să le și evaluezi corect, ca să poți beneficia de conținutul lor prețios.

Horoscop 6 ianuarie 2018 – Leu

S-ar putea să nu îți fie deloc pe plac faptul că trebuie să te ocupi de treburi care cer multă răbdare, atenție la detalii sau o dorință de perfecțiune care poate duce la rezultate deosebite.

Horoscop 6 ianuarie 2018 – Fecioară

Cauți o idee de valoare care să te ajute să pui ordine în viața ta sentimentală, dar nu de idei ai nevoie acum, ci de mai multă sinceritate, în special față de tine.

Horoscop 6 ianuarie 2018 – Balanță

Este important să ieși din scenariul negativ generat de problemele din familie și să îi inviți și pe ceilalți la căutarea unor soluții pe care să le puneți în aplicare împreună.

Horoscop 6 ianuarie 2018 – Scorpion

Cu greu te adaptezi la cerințele acestei zile, dar îți va fi util să faci acest lucru, fiindcă astfel îți vei pune ordine în gânduri și vei deveni mai corect în dorințe și intenții.

Horoscop 6 ianuarie 2018 – Săgetător

Încerci să faci curățenie generală în toate domeniile din viața ta, dar nu este posibil acest lucru peste noapte și nu e deloc atât de simplu pe cât pare la prima vedere.

 Horoscop 6 ianuarie 2018 – Capricorn

Ai nevoie de limitele pe care ți le stabilești singur, fie și numai ca repere ca să poți evalua corect pașii pe care îi faci. Aceste limite se schimbă tot timpul, iar acum a venit vremea să le regândești.

Horoscop 6 ianuarie 2018 – Vărsător

Te poți trezi în situații foarte delicate, din cauza banilor sau a unor oameni care pretind că îți sunt prieteni, dar, de fapt, își urmăresc propriile interese.

Horoscop 6 ianuarie 2018 – Pești

Ai nevoie de o infuzie importantă de înțelepciune, nu pentru că ți-ar lipsi, ci pentru că ai tendința de a respinge gândurile cuminți, conforme cu bunul simț.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Loading...
Comentarii