07 Ian. 2018 01:00

Horoscop, duminică, 7 ianuarie 2018. Peștii trebuie să-și asculte intuiția, să privească dincolo de aparențe și să evite prejudecățile

Distribuie

Horoscop 7 ianuarie 2018. Peștii trebuie să-și asculte intuiția, să privească dincolo de aparențe și să evite prejudecățile

Horoscop 7 ianuarie 2018 - Berbec

Este o zi deosebit de interesantă, în care poți vedea foarte clar ce poți realiza și ce nu, pe baza resurselor din acest moment și a celor pe care le vei obține ușor.

Horoscop 7 ianuarie 2018 – Taur

Ar fi de dorit să eviți să transformi orice nemulțumire în motiv de confruntare cu cei apropiați. Dacă simți această nevoie, ar trebui să îți pui întrebări serioase despre echilibrul tău.

Horoscop 7 ianuarie 2018 – Gemeni

Munca este principala sursă de satisfacții, de optimism, dar și de îngrijorare – poate în egală măsură. Poate ți-ar fi utilă o viziune mai echilibrată asupra acestui domeniu.

Horoscop 7 ianuarie 2018 – Rac

Încerci să faci evaluări cât mai corecte despre calitatea relațiilor cu cei dragi. Ai nevoie de asta pentru a putea estima apoi șansele de succes ale proiectelor pe care le derulați împreună.

Horoscop 7 ianuarie 2018 – Leu

Există riscul să te amăgești singur, din cauza unor erori pe care nu vrei să le recunoști, pentru că îți diminuează stima de sine. Ar trebui să știi că este doar o etapă – și este una de care ai nevoie.

Horoscop 7 ianuarie 2018 – Fecioară

Îi poți ajuta pe cei dragi cu sfaturi înțelepte, dar pentru asta trebuie să ieși puțin din zona ta de confort și să te implici sincer în problemele lor.

Horoscop 7 ianuarie 2018 – Balanță

Ești foarte îndrăzneț față de cei din anturajul apropiat, dar nu obții mare lucru și asta te poate nemulțumi și mai mult, iar din starea de revoltă în care te cufunzi va fi foarte greu să ieși.

Horoscop 7 ianuarie 2018 – Scorpion

Multe dintre coordonatele pe care le credeai sigure în viața ta sunt în schimbare și ar fi de dorit să accepți această necesitate, să nu te opui, fiindcă ar fi… degeaba.

Horoscop 7 ianuarie 2018 – Săgetător

Dorința de a tempera extremele, de a evita exagerările te poate conduce la starea de echilibru de care ai nevoie pentru a gândi limpede în orice situație.

Horoscop 7 ianuarie 2018 – Capricorn

Vei avea ocazia să stabilești relații frumoase cu o serie de persoane care te pot ajuta să obții rezultatele dorite pe plan profesional. Numai de tine depinde cum vor evolua aceste relații.

Horoscop 7 ianuarie 2018 – Vărsător

Dacă în sufletul tău e liniște, vei reuși să vezi ce ai greșit, ce poți repara și cum ar trebui să procedezi pentru a ajunge la un rezultat care îți va fi de folos în primul rând ție.

Horoscop 7 ianuarie 2018 – Pești

Vei avea numai de câștigat, dacă vei asculta vocea propriei inutiții. Aceasta te invită acum să privești dincolo de aparențe și să eviți prejudecățile.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Loading...
Comentarii