09 Ian. 2018 01:00

Horoscop, marți, 9 ianuarie 2018. Săgetătorii trebuie să-și asculte intuiția, să lase în urmă trecutul și să privească spre viitor

Distribuie

Horoscop 9 ianuarie 2018. Săgetătorii trebuie să-și asculte intuiția, să lase în urmă trecutul și să privească spre viitor

Horoscop 9 ianuarie 2018 - Berbec

Ai parte de o zi specială, în care buna dispoziție vine de la sine, dar poate să și plece la fel de repede. Ca să o menții, ai nevoie de o minte limpede și de generozitate față de cei din jur.

Horoscop 9 ianuarie 2018 – Taur

Vrei pace și bună înțelegere cu toți cei din jur, adică o atmosferă favorabilă creșterii și dezvoltării. Problema e că ești mai atent la ceilalți decât la tine și la ce ai de făcut.

Horoscop 9 ianuarie 2018 – Gemeni

Este o zi deosebit de interesantă pentru o persoană dinamică, așa ca tine. Vei sesiza din mers, în mare viteză, oportunitățile de dezvoltare pe mai multe planuri.

Horoscop 9 ianuarie 2018 – Rac

Ai motive de optimism, dar trebuie să le vezi și să le evaluezi corect. Ai putea începe prin a căuta partea bună din orice problemă cu care te confrunți acum.

Horoscop 9 ianuarie 2018 – Leu

Primești semnale pozitive de la cei din mediul de la serviciu, care apreciază calitatea muncii tale. Sunt semnale discrete, pentru că provin din surse serioase.

Horoscop 9 ianuarie 2018 – Fecioară

Pasiunile tale sunt în centrul preocupărilor din acest moment, ceea ce îți face bine. Te atrage irezistibil chiar și munca, dacă se numără printre pasiunile tale.

Horoscop 9 ianuarie 2018 – Balanță

Treci mai ușor peste multe supărări sau neînțelegeri din familie, fiindcă afli despre problemele unui apropiat care are nevoie de ajutorul tău imediat și pui interesul lui mai presus.

Horoscop 9 ianuarie 2018 – Scorpion

Ca să îți păstrezi mintea întreagă, să nu ajungi victima propriilor concepții eronate, e nevoie să ai în preajmă oameni lucizi și binevoitori, pe care să îi consulți când simți nevoia.

Horoscop 9 ianuarie 2018 – Săgetător

Ai parte de un ghidaj interior foarte bun și bine ar fi să și ții cont de vocea interioară, aceea care te îndeamnă să lași trecutul în urmă și să privești cu încredere spre viitor.

Horoscop 9 ianuarie 2018 – Capricorn

Poate că nu îți convine ce auzi de la un prieten adevărat, dar de astfel de mesaje ai nevoie ca să poți evalua corect situația ta generală și a celor care depind de tine, nu de minciuni îmbrăcate frumos și care te-ar face să te simți bine.

Horoscop 9 ianuarie 2018 – Vărsător

Poate că e dureros, problematic și plin de necunoscute procesul de maturizare forțată prin care treci, dar rezultatele vor fi de neprețuit. Încearcă să nu uiți asta și ai putea trece mai ușor peste hopuri.

Horoscop 9 ianuarie 2018 – Pești

Te ocupi de propriul viitor și bine faci. Acum poți vedea mai departe și poate chiar mai în detaliu ce va urma, ce vei reuși să împlinești și ce nu.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii