12 Ian. 2018 12:14

Cele 3 zodii care ar putea avea dezamăgiri în dragoste în 2018

Distribuie

Există ani care ne sunt benefici și ani care nu sunt tocmai favorbabili pentru noi. Tocmai de aceea, în 2018 planetele nu par să fie de partea acestor 3 semne zodiacale.

Dar asta este doar o chestie de percepție. De fapt, atunci când universul pare să conspire impotriva ta, încearcă doar să te învețe o lecție.

La fel ca în timpul școlii, unele lecții sunt mai grele decât altele. În ceea ce ne privește acum, o relație eșuată poate doar să stimuleze dezvoltarea personală. Să înveți să iubești este un lucru pe care nu poți spune că l-ai înțeles nici chiar la bătrânețe, astfel, o inimă frîntă este doar durerea unei creșteri spirituale.

Așa că, dacă găsești zodia ta pe lista celor de mai jos, nu te speria! Consideră 2018 anul care îți transmite niște mesaje mai dure, dar pline de iubire. O relație care se termină este un exemplu perfect al pierderii, și numai cunoscând ce inseamnă cu adevărat să pierdem ceva putem crește și deveni mai înțelepți.

1. Gemeni

Saturn s-a întors în casa Capricornului la finalul anului 2017. Asta înseamnă ca în următoarea perioadă Gemenii vor analiza foarte mult ideea unei noi relații și, mai ales, ce înseamnă de fapt dragostea pentru ei.

La fel ca gemenii mitologici, nativi zodiei Gemeni caută sinele în alții. Aceștia sunt atît de buni în proiectarea lor asupra altora, încât imediat ce se vor îndrăgosti vor fi dispuși să schimbe totul pentru partener. Pentru cea mai mare parte a anului 2018 nativii zodiei vor învăța cum să fie compleți cu ei înșiși. Va fi o lecție grea, care nu se va potrivi deloc cu planurile pentru noul an, dar curând toate se vor așeza la locul lor. Țineți minte că doar sufletul vostru pereche nu este departe, dar cu toate acestea, nu îl veți întâlni anul ăsta.

Citește mai departe pe elle.ro

Loading...
Comentarii