Cele mai pesimiste 3 zodii

11 iulie 2017 13:44

Ai putea avea impresia ca ei sunt mai mereu nervosi si negativisti, dar pesimistii sunt acele persoane care intotdeauna duc lucrurile la bun sfarsit si pe care nu ii poti dezamagi niciodata, pentru ca asteptarile lor oricum nu au fost niciodata atat de mari inca de la inceput.

Daca toti oamenii ar fi optimisti, atunci cu siguranta ar fi fost foarte multa dezamagire in lume. Pesimistii sunt persoanele logice, analitice si carora le place sa gandeasca serios. Este posibil ca optimistii sa aiba o calitate a vietii mai ridicata, insa pesimistii sunt cei care fac treaba buna.

 Iata care sunt cele mai pesimiste 3 zodii.

Gemeni

Cele mai multe persoane iti cunosc latura sociabila si glumeata, insa ceea ce ei nu stiu este ca, de asemenea, ai si o latura mai serioasa si pesimista. Iar principalul motiv pentru care esti deseori pesimista este din cauza ca esti mereu indecisa si nelinistita, ceea ce te face sa simti o anumita negativitate fata de lucrurile noi. Nu este vorba ca esti pesimista fara motiv, doar ca nu iti place sa fii dezamagita, asa ca alegi sa ai asteptari mai reduse, decat sa fii dezamagita mai tarziu.

Citește continuarea pe Elle.ro

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro