Horoscop, duminică, 13 august 2017. Peștii se confruntă cu neînțelegeri în dialogul cu colaboratorii. E nevoie de răbdare

13 august 2017 01:00

Horoscop 13 august 2017. Peștii se confruntă cu neînțelegeri în dialogul cu colaboratorii. E nevoie de răbdare

Horoscop 13 august 2017 – Berbec

Este debutul unei perioade de revizuire a stilului de viață, pe baza unor date concrete, care vor apărea acum. Poate că nu sunt decisive, dar nici nu pot fi ignorate.

Horoscop 13 august 2017 – Taur

E cam multă agitație pentru gustul tău, dar nici intervențiile în forță nu sunt recomandate, oricât de îndreptățit te-ai simți să procedezi așa.

Horoscop 13 august 2017 – Gemeni

A venit momentul să revii asupra unor decizii pe care le-ai luat sau pe care ar fi trebuit să le iei și le-ai amânat pe termen nedefinit.

Horoscop 13 august 2017 – Rac

Se poate întrerupe comunicarea cu unii dintre cei din anturajul apropiat, semn că ai greșit cu ceva față de ei. Poate că ar fi trebuit să îți spună direct, dar acest lucru nu mai este posibil.

Horoscop 13 august 2017 – Leu

Va trebui să îți reorganizezi resursele proprii, inclusiv programul de lucru, sau să îți dozezi altfel eforturile de zi cu zi. Vei ajunge la soluții mult mai bune.

Horoscop 13 august 2017 – Fecioară

Tot ce este legat direct de tine – de exemplu, planuri, intenții, dorințe – intră într-un proces de reevaluare care îți va fi de mare folos, la final.

Horoscop 13 august 2017 – Balanță

Vestea bună a zilei este că se vor risipi multe dintre intrigile care ar fi putut să îți complice viața. Nici tu nu vei mai participa la acestea, pentru că vei fi mai atent.

Horoscop 13 august 2017 – Scorpion

Urmează o perioadă de revizuire a unor relații, inclusiv cu cei dragi. Nevoia de sinceritate este mai mare ca oricând, chiar dacă nu ți se pare evident acest aspect.

Horoscop 13 august 2017 – Săgetător

Pentru perioada următoare vei avea nevoie de un comportament general mult mai prudent, mai reținut și mai așezat, ca să eviți pierderile la capitolul imagine.

Horoscop 13 august 2017 – Capricorn

Astăzi devine evidentă nevoia de a retrage anumite afirmații categorice, de a reformula anumite planuri, inclusiv unele care merg departe, în viitor.

Horoscop 13 august 2017 – Vărsător

În perioada următoare se impune o atitudine mai rezervată față de cheltuieli, revizuirea unor planuri și inițiative care vizează acest domeniu, dar și limitarea risipei.

Horoscop 13 august 2017 – Pești

Este posibil să te confrunți cu mai multe confuzii, neînțelegeri în dialogurile cu partenerii sau colaboratorii. Toate acestea vor dura o vreme, așa că ar trebui să devii mai răbdător.

Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro