MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 01:00

Horoscop, vineri, 18 mai 2018. Capricornii au conflicte interioare. Trebuie să scape pe poverile sufletești

Distribuie

Horoscop 18 mai 2018. Capricornii au conflicte interioare. Trebuie să scape pe poverile sufletești

Horoscop 18 mai 2018 - Berbec

Există riscul de a te compromite singur, prin gesturi pe care tu le consideri nevinovate și poate că așa și sunt, dar cei din jur le vor vedea altfel și le vor atribui o altă calitate.

Horoscop 18 mai 2018 – Taur

Îți colorezi viitorul în tonuri sumbre, deși intuiești că prin asta nu faci decât să îți pui singur piedici serioase. Va trebui să renunți la acest obicei și să începi chiar de azi.

Horoscop 18 mai 2018 – Gemeni

Poate că ai multe pe cap, dar dacă te gândești mai bine, vei înțelege că ți-ai dorit o viață plină, interesantă, fără să iei în calcul toate consecințele posibile.

Horoscop 18 mai 2018 – Rac

Tensiunea din cuplu poate deveni un motiv serios de reevaluare a unor decizii recente, legate de viitorul acestei relații, deși nu ai motive suficiente.

Horoscop 18 mai 2018 – Leu

Munca îți aduce satisfacții, dar te și consumă mai mult decât de obicei. Pe de o parte, consideri că e bun acest consum, pe de alta, apar consecințe asupra stării de sănătate.

Horoscop 18 mai 2018 – Fecioară

Poate fi o zi tensionată în relația cu cei dragi, deși sentimentele sunt clare. Confuzia este provocată de dorința ta de a avea totul foarte bine organizat.

Horoscop 18 mai 2018 – Balanță

Poți să respingi toate problemele din familie – așa cum vei fi tentat să faci astăzi – sau să te mobilizezi și să le privești altfel, ca pe niște chestiuni care se pot rezolva, dar în timp, nu imediat.

Horoscop 18 mai 2018 – Scorpion

Spui ce nu trebuie, cui nu trebuie și nici nu îți dai seama, pentru că ești prea prins cu propriile probleme. Cei din jur vor remarca acest lucru și vor avea reacții pe măsură.

Horoscop 18 mai 2018 – Săgetător

Este o zi complicată, cu numeroase momente în care te vei îndoi de propriile calități, fără să ai motive clare pentru asta. Nu sunt acele îndoieli sănătoase, de care ai uneori nevoie.

Horoscop 18 mai 2018 – Capricorn

Este o zi în care ajungi în punctul culminant al unor conflicte interioare. Nu poți merge mai departe cu aceleași poveri sufletești, trebuie să iei măsuri.

Horoscop 18 mai 2018 – Vărsător

Începe să se vadă că ai alte preocupări și concentrarea la serviciu este afectată de această lipsă de implicare în ce ai de făcut.

Horoscop 18 mai 2018 – Pești

Vrei să te eliberezi de povara unor condiționări preluate de la alții dintr-o singură mișcare, peste noapte, deși știi că nu poate fi atât de simplu.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Loading...
Comentarii