HOROSCOP ANUAL VARSATOR

07 februarie 2016 19:00

2016 este anul in care munca ta din ultima vreme va fi recunoscuta si rasplatita. Cea mai mare parte a muncii tale va fi mentala si nu vei duce niciodata lipsa de idei geniale. Opozitia Luna – Saturn te va face sa fii mai atenta si mai precauta, astfel ca vei planifica totul in detaliu. Conjunctia Mercur – Pluto te va face mai curajoasa, dar fara sa fii iresponsabila.

VEI SUFERI DIN DRAGOSTE

2016 este anul in care afli cu adevarat ce inseamna suferinta din dragoste. Este posibil sa fii tradata sau sa te indragostesti de cineva care nu iti impartaseste sentimentele. Oricum ar fi, vei avea mult de lucru cu tine insati ca sa iti revii din aceasta dezamagire. Din fericire, vei reusi sa depasesti momentul mai repede decat ti-ai fi imaginat sis a te concentrezi pe viata ta sociala, care se va imbunatati considerabil. Vei fi mereu ocupata si inconjurata de oameni frumosi. Ocupa-ti locul pe care il meriti si fii libera sa stralucesti.

IN CARIERA AVANSEZI INCET DAR SIGUR

Un apetit extraordinar pentru cunoastere si aventura te va cuprinde din senin si vei gasi metode practice de a-l satisface. In cariera vei avansa incet, dar sigur, astfel ca pana la finalul anului vei cunoaste succesul. 2016 este un an potrivit sa intri intr-un grup care iti impartaseste interesele si scopurile. Poate fi o asociatie profesionala, un club, o formatie, un partid sau o fundatie. Participa la evenimentele cu public larg, pentru ca te vor ajuta sa cunosti oameni noi si iti vor creste increderea in tine. Nu trebuie sa fii de acord cu ceilalti, insa nu intra in discutii contradictorii, pentru ca s-ar putea sa ti se para ca prietenii si colegii te saboteaza si nu este cazul.

Continuarea pe unica.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro