Horoscopul iulie 2017 pentru Leu: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

10 iulie 2017 14:02

Horoscopul iulie 2017 pentru Leu anticipează o schimbare a centrului de greutate de la aspectele profesionale către cele emoționale și cele legate de casă și familie. Armonia în familie va susține și realizările profesionale.

Specificul Leului este să-și îndeplinească obiectivele prin acțiune independentă și îndrăzneață. Dar luna aceasta ești limitată de aspectul retrograd a mai mult de 40% dintre planete.

Progresul tău în viață va fi constant, dar ușor cam lent pentru gusturile tale. Poți înainta cu planurile tale dacă te sprijini pe colaborarea cu alții. Prezența lui Saturn în semnul tău va asigura rigoarea în acțiunile tale.

Luna iulie este o perioadă bună pentru introspecție și contemplare. Este momentul să-ți clarifici poziția în tabloul general din care faci parte și să-ți redefinești strategiile. Inspirația va veni cu siguranță.

Horoscopul iulie 2017 pentru Leu: CARIERĂ

Parcursul pe tărâm profesional, așa cum îl descrie horoscopul iulie 2017 pentru Leu, va deveni oarecum haotic spre sfârșitul lunii. Progresul poate veni din perfecționarea profesională și din călătorii făcute cu acest scop.

Citește tot horoscopul și vezi și alte zodii pe Avantaje.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro