MENIU CAUTĂ
27 Oct. 2018 21:00

Horoscop duminică, 28 octombrie 2018. Peștii primesc informații prețioase

Distribuie

Horoscop duminică, 28 octombrie 2018. Peștii primesc informații prețioase

Horoscop 28 octombrie 2018 - Berbec:
Este o zi de recuperare a vitalității prin renunțarea la sursele de stres care îți complică viața, nu te ajută să te mobilizezi.

Horoscop 28 octombrie 2018 – Taur:
Ai ocazia să vezi cu ochii tăi o schimbare în bine pe care tu ai generat-o, printr-o alegere înțeleaptă. Are legătură cu relațiile importante, dar și cu rolul tău în aceste relații.

Horoscop 28 octombrie 2018 – Gemeni:
Este o zi care te invită nu numai la sinceritate față de tine ci și la concluzii legate de propriile probleme, pe care, în cea mai mare parte, tu le generezi.

Horoscop 28 octombrie 2018 – Rac:
Ai ocazia de a ajunge la o înțelegere care va rămâne în picioare cu partenerul de cuplu sau o altă persoană, poate la fel de importantă pentru tine.

Horoscop 28 octombrie 2018 – Leu:
Poți găsi o soluție care te va încânta la o problemă din familie. Ai șansa de a descoperi cum anume să împaci un anumit aspect la vieții de familie cu munca.

Horoscop 28 octombrie 2018 – Fecioară:
Ai parte de un context deosebit de favorabil pentru a îndrepta anumite erori care au afectat relațiile cu cei dragi. Aceste schimbări le vei face pe baza experiențelor proprii.

Horoscop 28 octombrie 2018 – Balanță:
Revii la gânduri mai bune, nu numai despre problemele din familie, dar și soluțiile la care te tot gândești se clarifică astăzi.
 
Horoscop 28 octombrie 2018 – Scorpion:
Poți renunța la anumite decizii, luate la supărare sau la nervi, și să te apropii cu mai multă căldură de cei dragi. Tu ai nevoie de asta, în primul rând.

Horoscop 28 octombrie 2018 – Săgetător:
Descoperi că poți avea răbdare, poți înțelege și accepta defectele celorlalți, așa cum faci și cu ale tale. Este o zi care te invită la înțelepciune.

Horoscop 28 octombrie 2018 – Capricorn:
S-ar putea să primești un sfat care te va surprinde pentru că știi deja ce și se spune. Te poți proteja de anumite riscuri pe care nu le-ai putut anticipa singur.

Horoscop 28 octombrie 2018 – Vărsător:
Te feliciți, în sinea ta, pentru anumite decizii luate cu o maturitate care te-a surprins și pe tine. Ai putea continua, în același fel, dacă vei dori acest lucru.

Horoscop 28 octombrie 2018 – Pești:
Ai acces la informații de mare valoare, care te pot ajuta să schimbi anumite planuri, să înțelegi mai bine piedicile și să scapi de ele.


Citește și PREVIZIUNILE URANIEI

Loading...
Comentarii