14 Sep. 2017 19:40

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 16 – 22 septembrie 2017. Lună Nouă în zodia Fecioarei, Soarele va intra în zodia Balanței, Echinocțiul de Toamnă pe 22 septembrie

Distribuie
Berbec
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, preocupări legate de casă, gospodărie, familie, relații cu rudele marcate de nemulțumiri, contradicții sau situații speciale, neobișnuite care le pun răbdarea la încercare. Între 16 septembrie, după ora 04:09′, și dimineața zilei de 18 septembrie, relațiile afective vor provoca situații fierbinți: pentru unii, ele pot fi provocatoare, pentru alții, promițătoare și dătătoare de speranțe. Mai delicată va fi relația Berbecilor – părinți cu copiii lor; puși în fața unor comportamente excentrice sau egoiste ale celor mici, maturii ar putea avea reacții brutale. Între 18 septembrie, după ora 07:53′, și miezul zilei de 20 septembrie, vor predomina chestiunile curente, legate de activitatea depusă la locul de muncă: conjuncția Mercur/Marte îi poate aduce pe nativi limita răbdării cu privire la neajunsurile din regimul muncii și, poate, al salarizării, de unde și un semnificativ potențial astral spre discuții cu tentă conflictuală sau propuneri organizatorice care vor fi primite de către șefi cu reticență sau chiar cu ostilitate. În ziua de 20 septembrie, la ora 09:30′, va avea loc faza de Lună Nouă în Fecioară care va impune o atenție sporită față de mai multe disfuncții organice digestive și/sau hepatice, minore, dar supărătoare. Pe 20 septembrie, la ora 04:16′, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, marcându-le sectorul muncii și al sănătății până pe 14 octombrie a.c. Între 20 septembrie, după ora 13:06′, și seara zilei de 22 septembrie, opoziția la grad foarte strâns a planetelor Uranus/Jupiter poate aduce fiecărui nativ, în funcție de vârstă și loc în societate sau miză personală, discordii conjugale, conflicte parteneriale, evoluție aspră a litigiilor și proceselor care, din 22 septembrie, după ora 20:40′, vor primi și influența Soarelui, care va intra în această zi, la ora 23:02′, în zodia Balanței, amplificând starea de stres și dezechilibru interior.
 
Taur
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, puține șanse să se întrețină o conversație destinsă cu acești nativi care vor fi suspicioși, reticenți sau plictisiți. Nici deplasările nu vor fi făcute cu plăcere: Taurii se vor simți obligați, presați, controlați, „puși la treabă”. Între 16 septembrie, după ora 04:09′, și dimineața zilei de 18 septembrie, mai ales femeile, vor dori să-și reverse prea plinul personalității lor dar nu prea vor avea spor sau succes, ca și cum ar vorbi în pustiu. Între 18 septembrie, după ora 07:53′, și miezul zilei de 20 septembrie, o atitudine riguroasă, îi va împinge pe Tauri să analizeze meticulos toate detaliile unei relații afective. Tendința generală va fi să pună ordine în viața lor afectivă dar li se va reproșa că sunt „terre à terre”, cârcotași și că se împiedică de fleacuri. Un strop de umor și detașare ar fi necesară în acele zile. Inițiativele în relațiile cu partenerii de suflet sau cu copiii ar trebui să fie amânate, pentru că, faza de Lună Nouă în Fecioară din 20 septembrie va avea tendința să-i facă insistenți, obositori și nerăbdători să-și pună intențiile în aplicare. Pe 20 septembrie, la ora 04:16′, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, marcând sectorul casei a V-a a relațiilor afective și al desfășurării activităților practice, necesare într-un proces de creație sau de interpretare artistică (revizuire, finisare a detaliilor, etc.). Între 20 septembrie, după ora 13:06′, și seara zilei de 22 septembrie, posibile tulburări organice care nu trebuie privite cu spaimă, chiar dacă unele simptome vor fi deranjante, pentru că ele vor fi reflexul organic al unor tranzite apăsătoare pentru trup și suflet. Posibile schimbări neprevăzute la locul de muncă, evenimente care-i „iau pe sus” în sectorul unde își câștigă salariul. Din 22 septembrie, după ora 20:40′, Soarele va intra în zodia Balanței și își va pune amprenta astrală asupra relațiilor parteneriale.
 
Gemeni
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, Gemenii vor trebui să găsească soluții pentru a face față cheltuielilor legate de creșterea, educarea sau îngrijirea copiilor sau a celor generate de partenerii lor de viață ori de afaceri (pagube, daune, datorii). Între 16 septembrie, după ora 04:09′, și dimineața zilei de 18 septembrie, unii Gemeni ar putea să se exprime într-un cadru oficial sau în public pentru a susține o cauză, pentru a prezenta un proiect ori pentru a trece etapele de verificare a cunoștințelor profesionale; în mod normal, ar trebui să facă o figură frumoasă ori chiar să impresioneze. Între 18 septembrie, după ora 07:53′, și miezul zilei de 20 septembrie, chestiunile legate de casa și gospodărie, de relația cu rudele de sânge ori problemele privitoare la patrimoniu se pot înmulți. Acestea îi vor obliga să se redreseze și să analizeze cu responsabilitate și luciditate dificultățile prin care trec. În această primă etapă, pot avea discuții „de principiu”, pentru ca, după 20 septembrie, când planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, ei să valorifice ipostazele favorabile pentru inițiative și decizii ferme. Tot pe 20 septembrie, va avea loc și faza Lunii Noi în Fecioară, în aceiași casă a IV-a, care va permite o schimbare, va favoriza începutul altor relații sau va croi rapid circumstanțele unei despărțirii de un trecut puțin convenabil. Între 20 septembrie, după ora 13:06′, și seara zilei de 22 septembrie, relațiile afective pot fi tulburate de situațiile stranii, de împrejurările ciudate care îi vor obliga pe nativi să se repoziționeze față de copii și cei dragi ori prin evenimentele exterioare și informațiile care îi vor implica într-un vârtej de contradicții și conflicte care le vor pune relația la încercare, ipostaze resimțite și mai acut, după 22 septembrie, seara, când Soarele va în zodia Balanței, influențând casa a V-a a emoțiilor, a creativității și a dragostei.
 
Rac
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, Luna le va asigura nativilor protecție trupească și o stare de bine sufletească. Între 16 septembrie, după ora 04:09′, și dimineața zilei de 18 septembrie, Racii își vor face curaj și vor acționa autoritar pentru a rezolva chestiuni bănești. Între 18 septembrie, după ora 07:53′, și miezul zilei de 20 septembrie, Racii vor trebui să devină pragmatici, să-și organizeze viața și activitatea adecvat pentru a face față problemelor curente care s-au aglomerat, dând vieții lor tenta specifică a suprasolicitării. Pentru unii, ar putea fi vremea examenelor, pentru alții a ieșirii în public dar, în general, nativii vor reuși să treacă cu bine aceste provocări. După 20 septembrie dimineața, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, ceea ce le va permite să aibă, până pe 14 octombrie a.c., o doză consistentă de noroc. În ziua de 20 septembrie, la ora 09:30′, va avea loc faza de Lună Nouă în Fecioară, care îi poate face pe Raci să întrezărească o soluție nouă de viață sau să-i determine să-și făurească, prin deciziile luate, o cale nouă de acțiune ori să accepte să facă un drum pentru rezolvarea intereselor amânate demult timp. Între 20 septembrie, după ora 13:06′, și seara zilei de 22 septembrie, unele persoane vor fi obligate să se aplece asupra chestiunilor juridice sau legale cu privire la bunurile lor și ale familiei lor dar există și premiza unor furtuni născute între ei și rudele lor din cauza intereselor divergente care vor deveni, mai acute sau mai stringente, din 22 septembrie seara, pe fondul intrării Soarelui în zodia Balanței, în sectorul casei a IV-a. O notă dominantă, pentru Racii activi, maturi, însărcinați cu responsabilități, o va reprezenta efortul de a contracara atacurile la persoană (acuzații, defăimare) și de a-și păstra atù-urile funcției ori pentru a depăși surprizele cu care se confruntă în viața profesională, socială, publică sau politică.
 
Leu
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, tendința de a se izola de forfota vieții curente, pentru a analiza, neinfluențați de circumstanțe, evenimentele care se derulează, unele cu miză importantă pentru activitatea lor profesională care evoluează nesigur sau nemulțumitor. Între 16 septembrie, după ora 04:09′, și dimineața zilei de 18 septembrie, Leii se vor simți plini de energie și curaj, vor fi în formă, vor avea determinarea interioară necesară să se apuce de treburile antipatice pe care le-au tot amânat. Dar nu va fi vorba de activități mărunte ci de unele care țin de esența existenței lor ori chiar de Sensul vieții. Între 18 septembrie, după ora 07:53′, și miezul zilei de 20 septembrie, preocupările financiare le vor acapara întreaga atenție. Poate că, mai mult decât faptele, esențiale vor rămâne discuțiile pe tema banilor (contracte, investiții, vânzări sau valorificări ale unor bunuri, renegocieri salariale, subvenții, facilități, etc.). Toate acestea vor beneficia de un cadru propice rezolvării lor, rapide și în avantajul nativilor, după 20 septembrie dimineața, când planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până pe 14 octombrie a.c. Mai există reperul astral al fazei de Lună Nouă în Fecioară, care va opera pe casa a II-a a banilor și care se va produce pe 20 septembrie, la ora 09:30′, indicând o posibilă schimbare a statutului lor financiar sau începutul unei noi etape. Între 20 septembrie, după ora 13:06′, și seara zilei de 22 septembrie, nativii vor reuși să „supraviețuiască” provocărilor și tensiunii generate de opoziția între Uranus și Jupiter, pe axa celor două case ale comunicării. Leii vor găsi resursele necesare să se stăpânească mai ales că, din seara zilei de 22 septembrie, casa a III-a a comunicării se va afla sub influența Soarelui care va intra în zodia Balanței și care va instaura temperanța necesară lor să controleze orice situație delicată.
 
Fecioară
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, Fecioarele vor simți nevoia unor dialoguri de taină cu prietenii în care au încredere sau de care sunt legați prin sentimente puternice și prin întâmplări care le-au consolidat și verificat, în timp, relația. Între 16 septembrie, după ora 04:09′, și dimineața zilei de 18 septembrie, nativii își vor face planuri de mărire sau de reașezare a lor, într-un sector de viață mai bine, mai corect, mai avantajos pentru ei. Între 18 septembrie, după ora 07:53′, și miezul zilei de 20 septembrie, semnul lor va fi vedeta zodiacului prin prezența, în tranzit, a trei planete, printre care Soare și, din 20 septembrie, ora 04:16′, a planetei Venus (Micul benefic), care va rămâne în zodia Fecioarei până pe 14 octombrie a.c., dând casei I a personalității și corpului lor fizic o vigoare sporită. Se anunță o perioadă importantă, intensă, în care nativii vor avea resursele necesare pentru a opera transformările necesare ieșirii din impas sau succesului scontat. Moment al progresului, al regăsirii de sine facilitată și de Luna Nouă în Fecioară care se va produce în dimineața zilei de 20 septembrie și care va pune în evidență prioritățile și va deschide ușile spre un nou drum în viață. Între 20 septembrie, după ora 13:06′, și seara zilei de 22 septembrie, efort pentru a menține echilibrul financiar sănătos și a rezolva, pe cale legală, disfuncțiile, neregulile sau greșelile petrecute în regimul plăților și/sau al încasărilor. Preocupările lor vor primi susținerea Soarelui care va intra, la sfârșitul zilei de 22 septembrie, în zodia Balanței, dezvoltând un cadru astral favorabil acestor reglementări. Din 22 septembrie, după ora 20:40′, Luna se va afla în sectorul casei a III-a, ocupată de zodia Scorpionului, care îi va provoca pe nativi să devină critici, ironici sau radicali. Sectorul casă/familie va fi pus la încercare de relația proastă a Soarelui cu cei doi malefici, în conjuncție, Saturn și Luna Neagră, întreaga săptămână.
Comentarii