07 Sep. 2017 19:37

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 9 – 15 septembrie 2017. Mercur va intra în zodia Fecioarei, domiciliul său astral

Distribuie

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 9 – 15 septembrie 2017. Mercur va intra în zodia Fecioarei, domiciliul său astral.

Berbec
Pe 9 septembrie, nativii vor da dovadă de energie, de ambiție sau multă motivație în tot ceea ce vor întreprinde, chiar dacă, unele aspecte de viață, în care se vor angaja trup și suflet, nu vor avea importanța care să justifice angajamentul lor total și consumul (sau risipa) de energie. Una dintre satisfacțiile lor va fi „să rezolve treburi”, adică să alunge piedicile cotidiene și să dea curs liber evenimentelor care le vor permite să pună lucrurile la punct. Între 9 septembrie, după ora 19:23′, și seara zilei de 11 septembrie, pentru că semnul Fecioarei, respectiv casa a VI-a, va fi tranzitată de trei planete, Berbecii trebuie să țină cont de povara astrală a momentului care le poate tulbura fiziologia aparatului digestiv și a sistemului hepatic. Atenție la simptomele care pot prevesti o complicație (apendicită, peritonită, infecții abdominale) care ar necesita o intervenție chirurgicală. Nota generală a săptămânii o reprezintă grija pentru alimentație; moment favorabil sau chiar indicat pentru a ține cure, regimuri și diete de întreținere sau cu scop terapeutic. Pe 10 septembrie, Mercur va reveni în zodia Fecioarei, după o perioadă de retrogradare, semn în care va rămâne până la 30 septembrie a.c., punându-și amprenta pe semnificația casei a VI-a a muncii. Alături de Marte (cu care, spre sfârșitul săptămânii, se va afla în conjuncție), această planetă va înlesni discuțiile cu aer de negociere privitoare la statutul lor la locul de muncă sau în legătură cu salariul. Între 11 septembrie, după ora 22:30′, și începutul zilei de 14 septembrie, dorință de stabilizare sau de ameliorare a veniturilor obținute prin muncă și efort profesional personal. Între 14 septembrie, după ora 01:13′, și 15 septembrie, schimburile de informații pot fi marcate de superficialitate sau de incapacitatea de a asimila corect datele precise. Comunicări întrerupte, abandonate sau ignorate între nativ și oficiali sau cu instituțiile din străinătate.
 
Taur
Pe 9 septembrie, mecanismele de gândire vor pune stăpânire pe mintea și sufletul nativilor care vor deveni îngrijorați și instabili în reacții. Aspect delicat pentru cei care au tulburări de circulație cerebrală sau afecțiuni neurologice. Între 9 septembrie, după ora 19:23′, și seara zilei de 11 septembrie, Luna va spori farmecul personal al femeilor care vor arăta bine și vor fi preocupate de modă sau de înfățișarea generală și vor fi mai puțin interesate de casă și gospodărie. Pe 10 septembrie, Mercur va reveni în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până la 30 septembrie a.c., și care va accentua tendința de a da un sens practic sau de a cultiva și latura pragmatică în relațiile sentimentale. Perioadă bună pentru Tauri să se ocupe de detalii și de finisarea unor proiecte cu tentă artistică (arhitectură, design, instalații). Între 11 septembrie, după ora 22:30′, și începutul zilei de 14 septembrie, discuții despre bani, tatonări ale unei posibile reevaluări salariale sau informări necesare cu privire la o situație patrimonială ce trebuie rezolvată pe cale legală și care, deocamdată, este blocată. Uneori, acest blocaj poate fi provocat de o rudă implicată (sau „deranjată”) de acest demers care se dovedește refractară oricărei propuneri. Trebuie luate în calcul însă și motivele necunoscute nativului care acționează în secret. Între 14 septembrie, după ora 01:13′, și 15 septembrie, răstimp mai puțin confortabil în ceea ce privește dialogul, pentru a susține examene, a primi și transmite informații, a acumula cunoștințe. Posibile discuții neplăcute, inutile sau confuze. Nota generală a săptămânii va fi dată de „lupta cu morile de vânt” atunci când va fi vorba de un plasament profesional stabil sau temporar și de relațiile cu copiii care pot fi afectate de interesele materiale și patrimoniale (firește, dacă este vorba de copiii ajunși la vârsta deciziilor mature).
 
Gemeni
Pe 9 septembrie relații dezechilibrate între nativi și prieteni, întâlniri marcate de controverse, dispute sau chiar despărțiri pe fondul unor evenimente sau dialoguri ce degenerează imprevizibil. Reacții temperamentale față de cei dragi. Între 9 septembrie, după ora 19:23′, și seara zilei de 11 septembrie, dorință de a se calma, de a-și tempera reacțiile asociată cu dorința de a se odihni. Pe 10 septembrie, Mercur va reveni în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până la 30 septembrie a.c. În această perioadă, planeta va tranzita casa a IV-a și, alături de Marte și Soare (până pe 22 septembrie a.c.), va accentua disponibilitatea nativilor pentru treburile practice, gospodărești, pentru ordine, curățenie și spirit practic. Aceste combinații astrale îi vor face interesați pe Gemeni de felul în care își pot proteja sau își pot administra mai bine un avut (casă, utilaje, terenuri, acareturi). Între 11 septembrie, după ora 22:30′, și începutul zilei de 14 septembrie, Luna va tranzita zodia Gemenilor și le va da nativilor mult farmec, ingeniozitate, versatilitate și adaptabilitate. În mod normal, Gemenii ar trebui să se simtă bine, cu toate că, cele opt posturi astrale, în tranzit prin semnele Mutabile, pot ridica piedici și îi pot pune în dificultate. Pe această direcție, cel mai important sector care trebuie gestionat cu atenție este cel al relațiilor parteneriale care, între 14 septembrie, după ora 01:13′ și 15 septembrie, vor primi impulsuri negative. În ciuda unor dialoguri, în care nativii își pot impune argumentele sau punctul de vedere, se vor ridica neînțelegeri născute din atitudinea celor din familie sau „din casă” – soț/soție. Relațiile interumane vor suferi de pe urma unor excese de zel sau a exagerărilor cărora Gemenii le pot cădea victime. Atenție, în perioada 13 – 16 septembrie, la felul în care se desfășoară litigiile, la direcția spre care tind unele conflicte sau la soluțiile care se vor da în cazul unor procese.
 
Rac
Pe 9 septembrie mize legate de profesie, statut social, imagine, realizare personală. Controverse și adversități a căror notă comună este lipsa de motivație. Între 9 septembrie, după ora 19:23′, și seara zilei de 11 septembrie, posibile momente plăcute, petrecute alături de prieteni sau întâlniri utile, unde Racii pot pune la cale un demers comun. Pe 10 septembrie, Mercur va reveni în zodia Fecioarei, după o perioadă de retrogradare, semn în care va rămâne până la 30 septembrie a.c., marcând activitățile specifice casei a III-a pe care o influențează într-un chip profitabil. Mercur îi va face să vorbească corect, la obiect, „scurt și cuprinzător” ori să susțină activități care impun un discurs liber, un dialog, o prezentare în fața unei comisii sau a unui auditoriu într-un fel care să le permită să facă o impresie bună. Gemenii vor avea metodă, răbdare, logică și spirit critic. Între 11 septembrie, după ora 22:30′, și începutul zilei de 14 septembrie, mecanismele astrale le vor controla sănătatea de fiecare zi, provocându-le, uneori, stări proaste de scurtă durată, legate de circulația arterială, de fiziologia membrelor superioare (osatură, musculatură, sistem vascular), de sistemul nervos periferic precum și de fiziologia ficatului și a vezicii biliare. Ideile, convingerile, crezurile pot fi tulburate, generând mici crize interioare, de mai mică sau mai mare profunzime. Între 14 septembrie, după ora 01:13′, și 15 septembrie, Racii vor putea să extragă din tranzitul Lunii prin domiciliul ei, chiar dacă de scurtă durată, toate beneficiile și influxurile pozitive pentru viața de fiecare zi; nativii trebuie să ia aminte la felul în care se manifestă niște ostilități, la domeniul de viață afectat, în aceste zile, pentru a rezolva disonanțele instalate. Aspect valabil întreaga săptămână: deplasări scurte făcute cu un scop precis, practic, dublat, uneori, și de o latură birocratică.
 
Leu
Pe 9 septembrie, seara, nativii se pot confrunta cu nemulțumiri născute din refuzul de a accepta o idee, ce tinde să le fie impusă din afară, mai ales în sectorul muncii sau al activității profesionale sau de veștile destabilizatoare care se nasc pe fondul unor știri cu conotație legală sau legislativă, care îi pot alarma. Între 9 septembrie, după ora 19:23′ și seara zilei de 11 septembrie, interes major pentru imagine, dorință de a ține o situație sub control, mai ales dacă nativii au o funcție sau o responsabilitate publică. Pe 10 septembrie, Mercur va reveni în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până la 30 septembrie a.c., și care le va permite să poarte discuții pe teme financiare (salariu, afaceri personale), în vederea obținerii unui venit sau unui plasament profesional convenabil. Între 11 septembrie, după ora 22:30′ și începutul zilei de 14 septembrie, schimb de impresii sau petrecere a timpului liber alături de prieteni. Între 14 septembrie, după ora 01:13′ și 15 septembrie, tot ceea ce ține de muncă (bani, program, atribuții, relații cu colegii sau cu șefii, viitor și/sau stabilitate a locului de muncă, contracte) îi va nemulțumi. Leii vor fi, tot timpul, cu gândul la aceste aspecte pe care vor dori dar nu vor putea să le rezolve, cel puțin pentru moment. Rămâne valabilă întreaga săptămână funcția de „mic benefic” al planetei Venus, în sectorul personal, ceea ce le poate atenua stresul sau îi poate face mai încrezători. De asemenea, vor rămâne active Trigoanele regale pe semne de Foc care le vor permite nativilor soluții extreme și gesturi de forță în situații limită. Viața sentimentală va fi intensă dar marcată de tumultul sentimentelor contradictorii și de condițiile exterioare care vor pune relația la încercare, (plecarea unuia dintre parteneri, necazurile aceluia care îl îndepărtează, pentru moment de Leu), care se simte trădat sau părăsit.
Loading...
Comentarii