VIDEO EXCLUSIV/ Cine o presează pe vedeta TV să se mărite? Simona Gherghe: “Cred că am o problemă cu ideea de a organiza o petrecere foarte mare!”

06 martie 2016 23:19 De: ,

Simona Gherghe și iubitul ei, Răzvan Săndulescu, sunt împreună de câțiva ani, iar apropiații au început deja să îi “preseze” să se căsătorească.
Prezentatoarei TV îi surâde din ce în ce mai mult ideea de a deveni mamă. “Îmi doresc foarte mult un copil. Când o să fie, e mai mult decât bine primit și dorit”, a recunoscut ea. În privința mariajului, lucrurile nu sunt la fel de clare. Blonda nu bate din picior să se mărite, în schimb o fac alții pentru ea. Cei mai mari susținători par a fi, de departe, părinții lor, care se interesează din ce în ce mai des asupra planurilor pe care și le-au făcut. Poate și din acest motiv, vedeta și iubitul ei preferă să nu facă lucrurile în pripă.

“Cred că am o problemă cu ideea de a organiza o petrecere foarte mare. Când o să se întâmple, o să se întâmple. Poate o să fim doar noi doi, habar nu am, cum o să simțim în momentul în care o să facem și pasul acesta spre marea mulțumire a familiilor că, până la urmă, știi cum e, aproape că ne căsătorim pentru cei dragi care insistă. Părinții în general își doresc să vadă copiii bifând și această etapă din viața lor”, a declarat, pentru Libertatea, Simona Gherghe.

Rămâne de văzut când vor decide îndrăgostiții să își oficializeze relația. “Sigur că îmi doresc, doar că nu ne grăbim. Nu am vreo îndoială că nu o să se întâmple”, a adăugat ea, semn că are încredere deplină în iubitul ei.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro