20 Apr. 2017 17:15

Monica Pop, 24 de ani de când e la șefia Spitalului de Oftalmologie. Ce spune celebrul medic în zi aniversară

Distribuie

Monica Pop, 24 de ani de când e la șefia Spitalului de Oftalmologie. Binecunopscutul medic a transmis un mesaj în zi aniversară.

Monica Pop este unul dintre cei mai reputați medici oftalmologi din România. Vedeta, care s-a luptat cu o boală cruntă, împlinește joi, 20 aprilie, 24 de ani de când se află la conducerea Spitalului de Oftalmologie din București.

Medicul a marcat și pe pagina sa de pe o rețea de socializare acest eveniment important din viața sa.

Monica Pop, 24 de ani de când e la șefia Spitalului de Oftalmologie.  „Am trecut prin momente grele și foarte grele”

 

„24 de ANI!!!
 Se împlinesc azi de cînd sunt la conducerea Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice! Aproape un sfert de secol! Îi mulțumesc domnului Profesor Andrei Firică, pe atunci director al Direcției de Sănătate, care a avut încredere să mă numească, eu fiind la vremea respectivă doar asistent universitar și unul din cei mai tineri medici din spital.
 Le mulțumesc tuturor colegilor mei, care mi-au fost mereu alături, la bine și la greu.
 Am trecut prin momente grele și foarte grele dar și multe frumoase, am schimbat complet „fața” spitalului, numele și structura! Iar performanțele medicale sunt deosebite! Sute de mii de ochi de copii, tineri și vîrstnici, și-au recăpătat lumina în acest spital, acum de top!
 Miniștrii Sănătății, indiferent de culoarea politică, ne-au ajutat toți, cu o singură excepție, din fostul guvern (tehnocrat)!
 Le mulțumesc și doresc tuturor oamenilor de bine din această țară să aibă speranță și ochi sănătoși, mereu”, a spus Monica Pop, care a comentat de curând și pe tema avorturilor.

Comentarii
← Inchide