MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2017 17:15

EXCLUSIV/Cel mai sărăcuț Crăciun pentru Ștefan Bănică jr! Doliul național l-a lăsat fără două dintre spectacolele tradiționale

Distribuie

Ștefan Bănică jr. se pregătește moral pentru cel mai sărăcuț Crăciun al său! De 16 ani  omul cu cel mai mare lipici la public în decembrie a primit vestea că două dintre spectacolele sale la Sala Palatului s-au anulat din pricina perioadei de doliu național.

Guvernul României a aprobat o hotărâre privind stabilirea a trei zile de doliu (14-15-16 decembrie), perioadă în care toate manifestările artistice, culturale și sportive programate sunt anulate. Ghinion, Bănică Jr., cândva solistul recordman la fiecare decembrie de peste an, se vede nevoit să contramandeze concertele de pe 15 și 16 decembrie, urmând să-l țină doar pe cel fixat pe 17 decembrie. Este puțin probabil să stabilească noi date înaintea Crăciunului, practic laitmotivul spectacolelor sale deja tradiționale, căci pe 18,19,20 decembrie sunt programați actorii din Las Fierbinți cu spectacole de Stand Up Comedy. Tot pe 20 Ștefan Bănică Jr se va afla la Cluj-Napoca (Sala Polivalentă).

Cel mai sărăcuț Crăciun pentru Ștefan Bănică jr și Marcel Pavel

Solistul preferat al bucureștenilor (și nu numai) la fiecare sfârşit de an, din nefericire pentru Ștefan Bănică jr., trecerea în neființă a regelui Mihai,ultimul monarh al României, i-a taiat lunga listă de recorduri la vânzări de bilete în luna decembrie. În aceeași situație nefericită se află și Marcel Pavel, care avea programate două mari concerte la Circul Globus (15-16 decembrie).

Artistul ne-a declarat că face eforturi să le stabilească noi date, până în ajunul Crăciunului, căci întreg repertoriul spectacolului este focalizat pe marea sărbătoare creștină.

 

CITESTE SI:

EXCLUSIV/Alexandru Arșinel, în doliu pe scenă în Spania. A ținut un monolog pentru Stela Popescu!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii