A murit Rene Angelil, soțul cântăreței Celine Dion

14 ianuarie 2016 21:36

Rene Angelil, soțul celebrei cântărețe Celine Dion, a încetat din viață la vârsta de 73 de ani, după o lungă luptă cu cancerul.

”Rene Angelil s-a stins în această dimineață în casa sa din Los Angeles, după o lungă și curajoasă luptă cu cancerul. Familia îndoliată vă roagă să-i respectați dreptul la intimitate în aceste momente”, a fost declaratia reprezentantului familiei.
Rene a reușit să supraviețuiască într-un mod miraculos cancerului de gât ani la rând, timp în care a fost operat de mai multe ori. Celine Dion (46 de ani) a renunţat temporar la carieră în urmă cu un an, anulând inclusiv turneul din Asia şi concertele din Las Vegas, de pe urma cărora ar fi câştigat jumătate de miliard de dolari. Solista a luat această decizie pentru a avea grijă de soţul ei, Rene Angelil (73 de ani), care a fost operat de o tumoare canceroasă în decembrie 2013. Dar, după ce a fost încurajată de Rene să revină pe scenă, diva nord-americană şi-a reluat acea serie de concerte.
„Poţi să ai genunchii care îţi tremură la final, dar, atunci când cineva pe care îl iubeşti se îmbolnăveşte şi are nevoie de ajutor, nu e timpul să plângi. După aceea, desigur. Dar nu încă”, spunea Celine Dion într-un interviu, în anul 2013, când a dezvăluit că dorința cea mai mare a lui Rene este să moară în brațele ei.
Celine Dion şi Rene Angelil, care a fost şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii în vârstă de 5 ani Eddy şi Nelson. Rene Angelil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro