MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2015 15:22

A refuzat rolul unei ţigănci române! Mutu nu i-a lăsat o amintire prea plăcută superbei Moran Atias

Distribuie

Moran a mărturisit că în filmul Third Person', al lui Paul Haggis, apărut în 2013, ea a refuzat să joace rolul unei ţigănci române, deşi, culmea, la începutul anilor 2000, a trăit o poveste de dragoste cu celebrul fotbalist Adrian Mutu, care i-a povestit despre România şi a învăţat-o câteva cuvinte în limba sa.
Se pare că amintirea lui nu e una care să-i stârnească nostalgii brunetei, ci, dimpotrivă. Aceasta l-a rugat pe regizor să schimbe scenariul, iar personajul ei, Monika, să nu fie o tigăncuşă din România, ci una din Albania.
A preferat să joace o albaneză
Informaţia e confirmată şi de Haggis. Am râs şi am întrebat- o de ce şi a început să-mi zică de istoria unor femei despre care a citit, iar în final mi-a spus că îi place mai mult accentul, este mai uşor şi consideră că aşa va putea intra mai bine în pielea personajului', e versiunea regizorului.
Moran şi Mutu au fost împreună în 2003. Relaţia n-a durat însă mult, doar câteva luni, însă idila lor părea desprinsă din poveşti. Cel puţin pentru ea, care era extrem de îndrăgostită de fotbalist.

Loading...
Comentarii