MENIU CAUTĂ
05 Ian. 2018 10:59

Actrița din „Sclava Isaura”, în cele mai provocatoare ipostaze. Dezbrăcată într-o revistă pentru adulți | FOTO

Distribuie

Lucelia dos Santos, actrița braziliană din serialul "Sclava Isaura" s-a arătat în toată splendoarea sa într-o celebră revistă pentru adulți.

Actriţa braziliană Lucelia dos Santos, celebra „Sclava Isaura', a făcut furori în România în 1992 când telenovela a fost difuzată în țara noastră de postul naţional de televiziune.

Lucelia dos Santos a devenit cunoscută în întreaga lume datorită rolului interpretat în telenovela de succes ' Sclava Isaura', difuzată în peste 80 de ţări, care a fost lider incontestabil de audienţă. În serialul realizat în anul 1976, Lucelia Santos l-a avut ca partener pe actorul Rubens de Falco, care i-a dat viață personajului Leoncio Almeida.

Actrița braziliancă, care a făcut furori cu frumusețea ei, a ajuns astăzi la vârsta de 60 de ani și urmează să devină bunică.

Nu mulți dintre admiratorii săi știu că după rolul interpretat în serialul „Sclava Isaura”, vedeta a vrut să scape de imaginea de copilă inocentă și a pozat într-o celebră revistă pentru adulți.

Prima oară, Lucelia dos Santos a pozat pentru „Playboy” în anul 1980, după care a mai făcut-o o dată un an mai târziu, pentru a promova filmul „Luz del Fuego”, unde apărea nud.


Ambele ediții braziliene ale revistei s-au vândut foarte bine, mai ales că Lucelia dos Santos avea ce arăta și cu se mândri din punct de vedere fizic.

În ceea ce privește viața personală, Lucelia  dos Santos a fost căsătorită cu compozitorul John Neschling, de care a divorțat. Fiul celor doi, Pedro Neschling, este și el actor.


Citește și: #SalariileRomanilor. Județele din România cu cele mai mari salarii, dar și județele cu cele mai mici lefuri


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii