07 Dec. 2017 10:23

Acuzații grave la adresa lui Cristian Pomohaci. O femeie susține că fostul preot i-ar fi omorât bărbatul

Distribuie

Noi acuzații grave i se aduc lui Cristian Pomohaci. O femeie afirmă că acesta i-ar fi omorât partenerul de viață.

Cristian Pomohaci este cunoscut ca preot și cântăreț de muzică populară. Acesta a iscat un imesn scandal după ce s-a aflat că a agresat sexual un minor. Ulterior, acuzațiile au început să curgă la adresa lui Cristian Pomohaci, cel care a făcut prima sa declarație recent, după patru luni de tăcere.

Acum, o femeie pe nume Elena, a acordat un interviu pentru emisiunea „XTra Night Show”, de la Antena 1, în care a făcut afirmații halucinante.

Femeia afirmă că Cristian Pomohaci că i-ar fi omorât bărbatul.

„Sora mea s-a despărțit de bărbat. El umbla din floare în floare. După divorțul lor, au făcut-o să creadă că eu sunt de vină. A prins foarte multă ură pe mine. Când a ajuns la Pomohaci, mi-a zis să merg la el. Nu mă duceam la el, că nu mă interesa slujbele lui.

Ce a făcut și a făcut, mi-a omorât bărbatul. Dintr-o dată s-a culcat și nu s-a mai sculat. Nu am zis la nimeni acest lucru.

Sora mea mi-a spus că soțul meu a fost omorât. Eu știam acest lucru. Îi primește pe oameni prin programare, dar pe cei pe care îi cunoaște. După ce te cunoaște, cere bani. Sora mea are programare la Pomohaci pe 15 decembrie”, a declarat Elena pentru emisiunea „Xtra Night Show”.


Citește și: VIDEO | De „Moş Nicolae', preotul Tănase a pus masa pentru un sat întreg


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Bălan a descoperit secretul unei căsnicii fericite
Loading...
Comentarii