MENIU CAUTĂ
08 Ian. 2016 23:45

Adelina Pestriţu: «Eu sunt cel mai important contract al meu»

Distribuie

Două ore la sală, două la tratamente corporale, altele la salonul de frumuseţe, câteva întâlniri relaxate, două trei postări, care presupun şi documentare, pe siteul şi videoblogul ei şi cel puţin zece ore de somn.
Cam aşa arată o zi din viaţa Adelinei Pestriţu de când nu mai este încorsetată de programul pe care îl avea în televiziune. Şi-i prieşte de minune. Practic, asta şi-a dorit când a ales să se retragă din echipa postului turcesc.
'Fac sport, criogenare, radiofrecvenţă, oxigenare a tenului, merg la cosmetică, mă ocup mai mult şi mai îndeaproape de mine. Şi foarte important, mă odihnesc. Practic, eu sunt cel mai important contract al meu', susţine Adelina.
Şi, da, este, căci, în prezent, din imagine face bani şi nu se plânge. Nici menajul nu-i încurcă planurile că are femei angajate să se ocupe de casă şi masă.
Gătesc şi eu, dar rar, din plăcere, când am timp şi poftă', explică ea. Aşadar, alegerea ei de a-şi recăpăta libertatea a venit la pachet doar cu avantaje, cel puţin momentan.

Loading...
Comentarii