MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2018 16:33

Adelina Pestrițu s-a luat la ceartă cu fanii. De la ce au pornit discuțiile

Distribuie

Adelina Pestrițu a intrat în discuții cu cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Vedeta a reacționat după ce internauții s-au arătat neîncrezători în privința unei fotografii pe care aceasta a publicat-o în mediul online.

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară vineri, 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea.  Joi, 9 august, Adelina Pestrițu a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare îmbrăcată în blugi în timpul primei sale ieșiri în oraș după ce a născut.

„Prima ieșire după o săptămână în calitate de mămică ? #fericită #mamă #6 zile #viață de mămică #ieșire”, a precizat bruneta în dreptul imaginii respective.

În fotografia în care apare în picioare, Adelina Pestrițu afișează o siluetă de invidiat, nici nu s-ar zice că a născut. Mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea online s-au arătat neîncrezători vizavi de look-ul ei, afirmând că fotografia e veche sau este prelucrată.
„Nu poate slăbi așa repede atâtea kilograme”,  „Asta e o poză făcută sau e de mult timp”, i-au scris unii internauți.

Răspunsul Adelinei Pestrițu nu s-a lăsat așteptat:
„:)))) E ok să te consolezi cu asta dacă te ajută cu ceva. Din păcate poza este făcută înainte cu o oră să fac postarea;)”.
„Vrăjeală, nu are cum să arate așa nici prin vis”, a comentat un alt internaut.
„Poate prin visul tău!”, i-a replicat Adelina Pestrițu.

„Poza este veche”, a spus un altul.

„Nu toate femeile și sarcinile sunt la fel! Suntem oameni diferiți și fiecare suportăm în felul nostru durerea și recuperarea. Poza este făcută înainte cu o oră să postez;)”, a mai afirmat Adelina Pestrițu.


Citește și: VIDEO / Protestatara mătușa Marioara, la mitingul diasporei: 'Sunt din județul Teleorman, mă lupt cu cel mai mare șarlatan. Acolo-i vicleanu, acolo-i șarlatanu'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Constantin Cotimanis pregătește o emisiune culinară
Loading...
Comentarii