Adelina Pestrițu și-a pus fanii pe jar : ”Chiar ești gravidă?”

26 ianuarie 2016 08:56

Adelina Pestrițu și iubitul ei Speak se bucură de o minunată vacanță pe care au început-o pe plajele din Bahamas. Dacă zilele trecute, vedeta a postat o imagine din care fanii au înțeles că ar putea fi însărcinată, ieri a dezvăluit și că are foarte multe pofte. Astfel, mulți dintre prietenii ei virtuali au deja convingerea că Adelina este însărcinată.

Adelina și Speak chiar au declarat de curând că nu spun nu venirii pe lume a unui copil, ba dimpotrivă, artistul și-a exprimat dorința de a avea gemeni.

“Dacă Dumnezeu decide să vină, îl primim cu mare dragoste și cu brațele deschise”, a declarat în urmă cu ceva vreme Adelina. “Eu vreau gemeni, dacă nu, măcar un băiețel”, a completat Speak.

După imaginea în care Speak stă cu mâna pe burta Adelinei și ambii par foarte ferciți, acum a urmat o altă postare a vedetei în care recunoaște fără ocolișuri că are niște pofte incredibile. adelina

În dreptul imaginii, la descriere, Adelina a mărturisit ironic că amândoi au intrat la dietă. Dar fanii au întrebat-o imediat dacă are pofte, iar ea le-a dat apă la moară: ”Daa…am niște POFTE…hehe”

Dacă urmează marele anunț sau nu, vom vedea, cert este că nu sunt puțini cei care au deja convingerea că Adelina și Speak vor deveni părinți în viitorul apropiat.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro