12 Ian. 2016 14:05

Adelina Pestrițu spune CÂND VA REVENI LA TV

Distribuie

Adelina nu a dorit să dezvăluie motivele despărțirii de Kanal D. ”Schimbările din viața unui om sunt binevenite indiferent de moment. Am avut o colaborare frumoasă și de durată cu trustul Kanal D, fapt pentru care le voi ramane recunoscatoare în permanență. Motivele din spatele acestei „mutări" sunt confidențiale și vor rămâne ca atare”, a declarat Adelina, potrivit tinepasul.com.
Ea spune însă că va reveni cu siguranță pe micile ecrane, după scurta vacanță pe care o petrece acum. ”Nu voi dispărea din lumina reflectoarelor pentru că n-am nici un motiv să o fac. Momentan, sunt într-o scurtă perioadă în care îmi doresc să mă ocup mai mult de mine, de sănătatea și familia mea, după care voi reveni pe micul ecran”, a spus ea, fără să dezvăluie dacă a primit deja oferte.
Până atunci însă are program de voie, așa cum povestește chiar ea: ”Ma trezesc dimineața la 9:00, îmi beau cafeaua alături de iubitul meu și de căței, timp în care dau telefoane oamenilor dragi mie să văd ce fac. Mâcăm micul-dejun, scoatem cățeii afară, apoi ne punem un film. Gătim, ne întâlnim cu prietenii și mergem la shopping sau ne relaxăm la spa. În cazul nostru, o zi diferă de cealaltă. Evităm să ne facem un program fix pentru că nu reușim să ne ținem de el”.
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Marin va suferi luna viitoare o intervenție chirurgicală
Loading...
Comentarii