MENIU CAUTĂ
10 Mai. 2018 10:46

Adriana Bahmuțeanu, declarații despre Gabriela Cristea. „O întrebam, în glumă, dacă mai rezistă mult”

Distribuie

Adriana Bahmuțeanu a făcut declarații despre Gabriela Cristea, pe care o cunoaște de peste un deceniu.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a prezentat emisiunea „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, până în luna septembrie a anului trecut, când a intrat în concediu prenatal. După ce a născut, vedeta ar fi trebuit să revină la cârma show-ului, însă acesta lucru nu s-a mai întâmplat, emisiunea fiind prezentată de Bianca Drăgușanu.

Gabriela Cristea a decis să nu stea pe loc, astfel că va avea un nou proiect la Antena Stars, „Te iubesc de nu te vezi”.

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu a făcut declarații despre colega sa de breaslă, Gabriela Cristea, pe o rețea de socializare.

„O știu pe Gabriela Cristea de peste 10 ani, de când ne-am intersectat la o altă televiziune. Am văzut-o și îndrăgostită, și supărată, și veselă, dar și tristă! Uneori o întrebăm în glumă dacă mai resistă mult cu femeile alea care-i tot vorbesc în cap în emisiune, iar ea zicea că-i place și că și-ar dori să facă asta toată viața!

Am văzut-o măritată, divorțată, cu bune și cu rele, am simțit cât de mult își dorește un copil când se jucă cu fimiu, Maxi, care era mic pe vremea aia când poză în domnișor de onoare?, dar niciodată n-am auzit ca Gabi să își deschidă sufletul în fața camerelor de luat vederi!

Ei bine, zilele astea am fost la ea, în noua ei casă absolut superbă, și-am vorbit deschis și cât se poate de sincer despre viață! Rezultatul: joi la Acces Direct”, a afirmat Adriana Bahmuțeanu.


Citește și: ANALIZĂ / Ce înseamnă cumpărarea UPC de către Vodafone pentru România


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un gândac s-a așezat pe steagul României
Loading...
Comentarii