MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 14:48

Adriana Bahmuțeanu s-a lăsat pe mâna vărului ei pentru un pictorial ca de revistă. „Oi fi eu frumoasă, dar…”

Distribuie

Adriana Bahmuțeanu s-a lăsat pe mâna unor persoane foarte apropiate pentru a face o serie de fotografii, cu care mai apoi s-a lăudat pe internet.

Adriana Bahmuțeanu, care a fost căsătorită de mai multe ori cu omul de afaceri Silviu Prigoană, cu care are doi băieți, s-a retras din postura de prezentatoare la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu, care și-a făcut mai multe operații estetice de-a lungul vremii, își vede acum de viața ei, iar de curând s-a lăsat pe mâna unor prieteni apropiați, care au aranjat-o ca la carte și care i-au făcut fotografii ca de revistă, după cum se laudă chiar ea.

„Oi fi eu frumoasă, dar azi m-au făcut și mai frumoasă prietena mea Camelia, care m-a machiat și coafat și vărul meu Daniel, cel fără facebook (că așa-i mai bine, zice el), un talentat regizor de emisie tv, pasionat de fotografie în timpul liber!

Și uite ce-a ieșit!!! Fotografii ca de revistă! Mulțumesc, Dani și Cami! A…și am primit și un buchet de trandafiri roooz”, le-a împărtășit Adriana Bahmuțeanu prietenilor ei de pe rețelele de socializare.


Citește și: VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților'


 

Loading...
Comentarii