MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 17:20

Alexandru Arșinel, despre transplantul de rinichi. „Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am avut nicio pilă”

Distribuie

Actorul Alexandru Arșinel a vorbit din nou despre transplantul de rinichi pe care l-a suferit în urmă cu ani, afirmând că nu a beneficiat de nicio pilă pentru intervenția respectivă.

Actorul Alexandru Arșinel a vorbit din nou despre transplantul de rinichi pe care l-a suferit în urmă cu ani, afirmând că nu a beneficiat de nicio pilă pentru intervenția respectivă.

S-a tot comentat despre faptul că Alexandru Arșinel ar fi avut parte de un tratament preferențial atunci când a suferit transplantul de rinichi, operație pe care i-a făcut-o medicul Mihai Lucan.

Alexandru Arșinel, care la sfârșitul anului trecut a suferit o intervenție pe cord, a acordat un interviu pentru Adevărul, în care a făcut noi declarații despre transplantul de rinichi, afirmând că nu a avut nicio pilă pentru această intervenție.

„Cineva îmi aducea aminte acum, după şase ani, că am luat rinichiul unei fete care a murit. Era povestea asta în Cluj, dar se întâmplase cu un an înainte. Se cercetase şi se văzuse că nu doctorul a fost cel vinovat. Acum sunt alte procese. Nu ştiu…

De ce nu eu? De ce nu eu? Eu nu fac parte din cei 20 de milioane de români? Eu chiar nu aveam niciun dram de, nu de îngăduinţă, de apreciere? Eram un suferind de peste 40 de ani, de la 26 de ani am făcut peste 30 de colici renale. Asta este o pedeapsă la moarte, la o colică renală îţi rupi totul de pe tine, te zvârcoleşti, nu mai poţi. Nu mai poţi, înebuneşti, îţi vine să te arunci de la fereastră. Eu nu am făcut spectacol din treaba asta. Îţi dau cuvântul meu de onoare că nu am pus nicio pilă, absolut nimic. M-am trezit de o dată că-mi spune doctorul meu că rinichiul mai funcţionează doar în procent de 7% şi că dacă intru la dializă am terminat cu meseria pentru toată viaţa. A fost o întâmplare în care Dumnezeu mi-a dat şi mie puţin noroc. Nu puţin, mi-a dat mai mult…”, a declarat Alexandru Arșinel.

Întrebat care a fost cel mai dureros moment pe care l-a trăigt în viața de actor, Alexandru Arșinel a spus:

„Dispariţia Stelei. Noi formam un cuplu atât de strâns. Intrasem în casele oamenilor împreună. Cu mai multe merite, unul sau altul, dar întotdeauna iubiţi de oameni. Îmi lipseşte extrem de tare…

N-am avut gânduri. Eram disperat că nu mai este. Eram gol. A fost un moment deosebit de greu, poate uneori am şi reacţionat curios. Ceea ce se numeşte durere nu va dispărea niciodată. Mi-a atras atenţia cineva să nu mai spun lucrul ăsta, dar presupun că lipsa asta a ei nu o să mai dureze foarte mult. La un moment dat am să o caut”.


Citește și: VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților'


 

Loading...
Comentarii