MENIU CAUTĂ
25 Mai. 2018 11:36

Anamaria Prodan îi duce dorul mamei sale. „Așa m-a ținut ea de mână de când…”

Distribuie

Impresara Anamaria Prodan nu are cum să uite prea ușor pierderea pe care a suferit-o atunci când mama sa, Ionela Prodan, s-a stins din viață.

Anamaria Prodan se află în America, alături de sora sa, Anca. Cele două s-au revăzut după ce mama lor, interpreta de muzică populară s-a stins din viață.

Chiar dacă încearcă să-și vadă de viață, impresara Anamaria Prodan simte puternic lipsa mamei sale. Pe contul său de pe o rețea de socializare, Ana,maria prodan a dat publicități imagini cu mama sa.

Într-una dintre acestea, Anamaria Prodan apare alături de cea care i-a dat viață, care o ține strâsn de mână.

„Așa m-a ținut ea de mână de când m-am născut… MAMA MEA… MINUNEA MEA DE MAMA… Te iubesc, inima mea ….. #ionelaprodan #anamariaprodan #îmi iubesc mama #cea mai bună mamă❤️”, a notat impresara lângă imaginea cu mama sa.

O altă fotografie publicată de Anamaria Prodan este un extras dintr-un ziar mai vechi, cu un interviu acordat de Ionela Prodan.

Ionela Prodan a încetat din viață în data de 16 aprilie anul acesta. Interpreta de muzică populară avea 70 de ani și fusese internată la Spitalul Elias din Capitală. Artista suferea de o boală cumplită la pancreas. Ionela Prodan a fost înmormântată la Cimitirul Bellu din Capitală în data de 19 aprilie.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Balanţă pentru săptămâna 19-25 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii