31 Iul. 2018 09:25

Andra a fost nașă de botez. A creștinat-o pe nepoata lui Cristian Popescu Piedone | FOTO

Distribuie

Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, au fost nași de botez în weekend. Cei doi au creștinat-o pe nepoata lui Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4 al Capitalei.

În octombrie 2013, cântăreața Andra și partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, au fost nași de cununie pentru fiul fostului edil al Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone. Atunci, Vlad s-a căsătorit cu alesa inimii lui, Loredana, împreună cu care are doi copii.  Băiatul lui Cristian Tudor Popescu a devenit tată pentru prima oară în 2014, atunci când soția sa a adus pe lume un băiețel. În luna aprilie a acestui an a venit pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță care a primit numele Antonia.

În weekend, Andra și Cătălin Măruță au fost nași de botez pentru micuța Antonia. A fost mare petrecere mare în familia lui Cristian Popescu Piedone.

„Astăzi a avut botezul nepoțica mea, Antonia. Îi doresc să fie sănătoasă și fericită, iar nașilor le doresc să le-a dea Dumnezeu tot ce își doresc, pentru că sunt oameni și prieteni deosebiți”, a spus Cristian Popescu Piedone.

La eveniment, Andra a fost o apariție foarte frumoasă. A ales o ținută viu colorată, o rochie cu flori, alb și verde, până la genunchi, care i-a venit foarte bine.


Citește și: EXCLUSIV/Primele declaraţii ale poliţistului infectat cu HIV. Omul care 'a făcut patrulă' mii de kilometri își mai dorește doar un scaun cu rotile


 

Loading...
Comentarii