MENIU CAUTĂ
31 Iul. 2018 09:25

Andra a fost nașă de botez. A creștinat-o pe nepoata lui Cristian Popescu Piedone | FOTO

Distribuie

Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, au fost nași de botez în weekend. Cei doi au creștinat-o pe nepoata lui Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4 al Capitalei.

În octombrie 2013, cântăreața Andra și partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, au fost nași de cununie pentru fiul fostului edil al Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone. Atunci, Vlad s-a căsătorit cu alesa inimii lui, Loredana, împreună cu care are doi copii.  Băiatul lui Cristian Tudor Popescu a devenit tată pentru prima oară în 2014, atunci când soția sa a adus pe lume un băiețel. În luna aprilie a acestui an a venit pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță care a primit numele Antonia.

În weekend, Andra și Cătălin Măruță au fost nași de botez pentru micuța Antonia. A fost mare petrecere mare în familia lui Cristian Popescu Piedone.

„Astăzi a avut botezul nepoțica mea, Antonia. Îi doresc să fie sănătoasă și fericită, iar nașilor le doresc să le-a dea Dumnezeu tot ce își doresc, pentru că sunt oameni și prieteni deosebiți”, a spus Cristian Popescu Piedone.

La eveniment, Andra a fost o apariție foarte frumoasă. A ales o ținută viu colorată, o rochie cu flori, alb și verde, până la genunchi, care i-a venit foarte bine.


Citește și: EXCLUSIV/Primele declaraţii ale poliţistului infectat cu HIV. Omul care 'a făcut patrulă' mii de kilometri își mai dorește doar un scaun cu rotile


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii