MENIU CAUTĂ
31 Iul. 2017 21:13

Andreea Bălan, impresionată de cazul unei fetițe grav bolnave. Ce gest a făcut pentru micuță

Distribuie

Cântăreața Andreea Bălan a fost profund marcată de drama unei fetițe pe nume Valeria, care la nici doi ani a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer la ficat.

Andrea Bălan este o cântăreață de succes din România, care se află în showbiz-ul românesc încă de pe vremea când era doar o copilă și făcea parte din trupa Andre, alături de Andreea Antonescu.

În plan personal, Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Ella.

Andreea Bălan a afirmat că își mai dorește și un aldoilea copil. Vedeta a fost foarte impresionată de cazul unei fetițe care este grav bolnavă.

Cântăreața a mers în vizită la spital la micuța respectivă și i-a dus în dar o păpușă. de asemenea, i-a oferit și ajutorul ei.

„Ea este Valeria, un îngeraș de 1 an și 10 luni. Eu i-am daruit tot sprijinul meu și o păpuță, însă ea are nevoie de mai mult de atât în lupta pe care o duce împotriva cancerului.

Durerile sunt foarte mari și are nevoie de noi toți ca să o ajutăm să trăiască. Eu am donat, donează și tu, oricât de puțin, se adună și o salvăm??”, a explicat Andreea Bălan.

Valeria Maslii are un an și 10 luni și a fost diagnosticată cu hepatoblastom, o formă foarte agresivă de cancer la ficat.


Citește și: EXCLUSIV/ Daniela Crudu o duce bine după despărțirea de Capatos. Câștigă peste 3.000 de euro pe lună!


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop vineri 18 ianuarie 2019. Ziua aduce un moment frumos unei zodii
Loading...
Comentarii