22 Sep. 2017 12:03

Andreea Esca, în urmă cu peste 30 de ani. Nimeni nu a mai văzut-o așa pe vedeta TV

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune  arăta ca un băiețel în urmă cu mulți-mulți ani.

Andreea Esca, care a recunoscut recent că nu s-ar descurca dacă ar munci pe teren, este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din țara noastră.

Vedeta, care a ținut dietă anul acesta pentru a scăpa de câteva kilograme în plus, este căsătorită, din anul 2000, cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris.

Prezentatoarea de televiziune a primit, de la unul dintre profesorii pe care i-a avut la școală, dpouă fotografii care datează din urmă cu peste trei decenii. la acea vreme, Andreea Esca arăta mai degrabă ca un băiețel, cu părul tuns foarte scurt.

“Mi-am petrecut copilăria cu Toader, Costea și Craciun?. Mergeam la școală și la antrenamente, în cantonamente și la zile de naștere, chiar eram o echipă! Costea a fost și colegul meu de bancă încă din prima zi de școală. Sunt așa de fericită că profesorul nostru de înot a mai găsit poze vechi de peste 30 de ani!

Mi-ați făcut ziua frumoasă Dom’ Profesor❤️. Iar pe voi, băieți, abia aștept să vă revăd duminică!!!!!! P.S. Știu că vă întrebați care e Andreea în poză???”, a spus  Andreea Esca, care este ușor de recunoscut în imagine grație celebrul zâmbet pe care nu și l-a pierdut de-a lungul anilor.


Citește și: REPORTAJ VIDEO | Două imagini, două epoci. Un bărbat avea fotografii cu colegii din liceu, din 1981. I-a căutat acum și i-a pozat din nou! Vezi ce a ieșit!


 

Loading...
Comentarii