MENIU CAUTĂ
30 Mai. 2018 09:56

Andreea Marin, blondă. Cum au reacționat fanii când au văzut-o așa

Distribuie

Andreea Marin s-a afișat cu o perucă blondă în fața prietenilor ei virtuali. reacțiile acestora au apărut imediat.

Andreea Marin este deschisă la orice fel de schimbare, cel puțin în ceea ce privește look-ul. Prezentatoarea de televiziune a încercat o perucă blondă și s-a afișat astfel în fața fanilor ei de pe internet. Vedetei îi stă foarte bine blondă, însă părerile prietenilor virtuali au fost împărțite.

„Ce variantă să aleg?!”, i-a întrebat Andreea Marin pe fanii ei.

„Blondul acela este superb, iar o schimbare e binevenită tot timpul”,  „Brunetul a devenit un brand al tău și te reprezintă cu cinste”, „Să rămâi naturală”, „N-ar trebui să ceri părerea nimănui și să alegi varianta care să te reprezinte sau cu care să simți că ai făcut o schimbare cu care să te simți bine”, „Blond te-ar prinde cel mai bine. Încearcă un nou look”, „Ești mai dulce, drăgălașă, îți luminează fața. Brunetă pari o persoană autoritară, impunătoare”, „În varianta blond ești frumusețea clasică. În varianta Brunet ești frumusețea romantică”, „Blondă ți-ar sta super”, i-au transmis fanii pe internet.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Prezentatoarea de televiziune a cunoscut un succes uriaș cu emisiunea „Surprize, surprize”, pe care a moderat-o la Televiziune națională. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu în prezent cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fetițe, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Junior.


Citește și: Ministrul Muncii confirmă că Pilonul II de pensii va fi opțional. „Am aflat cu stupefacție că sunt și eu la Pilonul II'


 

Loading...
Comentarii