ANDREEA MARIN, DETOXIFIERE în TURCIA! CE FACE CU LIMBA CA SĂ SE PURIFICE?

08 octombrie 2014 11:16

Andreea Marin le-a povestit fanilor ei în ce constă cura de detoxifiere pe care o urmează cu stricteţe în Turcia. „Zâna” a povestit pe site-ul ei de Facebook că în fiecare zi îşi curăţă tenul cu o perie specială. Acelaşi ritual însă îl aplică şi pentru limbă.

Andreea Marin le-a explicat fanilor de pe Facebook că în fiecare zi îşi curăţă nu doar tenul, ci şi limba cu un dispozitiv special. Acest ritual este absolut necesar, explică Andreea, deoarece dieta alcalină elimină toxinele nu doar prin ten, ci şi pe limbă, iar în momentul în care bei ceva acestea reajung în corp.
„M-ati intrebat cu ce incepe ziua cand te afli in programul de detoxifiere si echilibrare minte, trup si suflet: dupa curatarea pielii cu o perie speciala primita aici si a limbii cu un alt dispozitiv simplu ( pentru ca tenul scoate prin pori deja toxinele datorita dietei corecte alcaline, le simti si pe limba dimineata prin gustul amar si nu e indicat sa le reintroduci in corp cand bei ceva), urmeaza sucul de dimineata, poate fi diferit de la o zi la alta, doza de spirulina (algele miraculoase care iti aduc energie si au o mare valoare nutritiva) si paharul mic de suc de iarba de grau, sanatate pura. Ora de yoga pe malul marii nu trebuie pierduta (…)  Am lucrat la un documentar aici care sa explice mult mai bine ce inseamna acest proces atat de benefic si filmul va fi gata in curand, atunci veti intelege importanta fiecarui moment al zilei petrecut aici, nimic nu e intamplator. Specialistii de aici va vor povesti in detaliu filozofia detoxifierii, dar si romanii pe care i-am intalnit la The Detox Bay Bodrum. Pe parcursul zilei, revin cu detalii interesante”, a scris Andreea pe contul ei de Facebook.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro