MENIU CAUTĂ
06 Iun. 2018 09:36

Andreea Marin, mărturisiri despre cele trei divorțuri prin care a trecut. „Vei ajunge să-ți numeri regretele”

Distribuie

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori, însă niciunul dintre mariaje nu a funcționat, vedeta ajungând la divorț.

Vedeta de televiziune Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori. Primul soț al vedetei a fost Cristian Gheorghiță. Ulterior, fosta zână a Surprizelor s-a căsătorit cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior, cu care are o fiică, Violeta. După divorțul de Ștefan Bănică Junior, ea și-a refăcut viața alături de medicul turc Tuncay Ozturk, însă nici acest mariaj nu a rezistat probei timpului.

Întrebată ce a învățat din experiența celor trei divorțuri prin care a trecut, Andreea Marin a explicat:

„Nu ai avut norocul să fie ce trebuie, mergi mai departe, nu sta să plângi până la 80 de ani. Pentru că altfel vei ajunge să-ţi numeri regretele. Eu sunt genul de om de acţiune care iubeşte cu toată inima, dar care se şi respectă pe sine. Cred că avem nevoie de şansa de a trăi frumos şi liniştit. Şi, până la urmă, fiecare cu destinul său”.

Vedeta a fost întrebată și dacă fericirea unei femei depinde de un bărbat sau de o relație.

„Dacă ea permite să se întâmple lucrul acesta, fireşte că da. Şi eu am trăit o astfel de istorie în care mi se părea că totul depinde de fericirea mea alături de altcineva. Dar nu, nu e aşa. Dacă te întăreşti şi devii puternică, vei înţelege că în primul rând trebuie să fii fericit cu tine însuţi, cu credinţa ta în Dumnezeu, cu ceea ce-ţi oferă viaţa – sunt atâtea bucurii.

Până la urmă, există oameni singuri care sunt fericiţi. Sunt situaţii şi situaţii. E foarte uşor să gândeşti simplist. Viaţa este complicată. E frumos în doi sau poate fi un calvar. Depinde de norocul pe care îl ai”, a declarat Andreea Marin pentru adevarul.ro.

În prezent, Andreea Marin trăiește o poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.


Citește și: VIDEO/Colegii de generație și prietenii lui Alexandru Jula au depănat amintiri despre maestru. 'Soția prietenului meu', melodia pe care Ceaușescu a scos-o de sub cenzură


 

Loading...
Comentarii