MENIU CAUTĂ
19 Aug. 2018 15:08

Andreea Marin, misterioasă la Veneția. Apariție uluitoare a divei | FOTO

Distribuie

Andreea Marin a avut o apariție plină de mister la Veneția. Diva a ales o ținută de culoare neagră și a purtat o mască din dantelă de culoare neagră.

Vedeta de televiziune Andreea Marin și-a uimit fanii cu cele mai recente imagini pe care le-a făcut publice pe contul său de socializare. În imagini, fosta zână a surprizelor a fost surprinsă la veneția, însă ținuta și atutudinea misterioasă a divei au fost cele care au atras imediat atenția. Fotografiile au fost făcute la Veneția.

Aflată pe un pod, Andreea Marin a pozat într-o ținută extrem de elegantă, dar misterioasă. ea a purtt o rochie de culoare neagră, lungă și cu o crăpătură adâncă în partea de jos, iar chipul și l-a ascuns sub o mască din dantelă de culoare neagră.

„Orice îți vine perfect”, „senzuală și romantică”, „Tu ești femeia perfectă”, „Cu „n’șpe” mariaje la activ, chiar că-i „perfectă”, „Foarte sexy”, „la fel de suavă și de delicată”, „Îmi plac femeile misterioase”, „Ufffffffff, păpușică ce frumoasă… Da’ poartă culori deschise, că mai frumoasă eşti”, au comentat internauții pe seama apariției Andreei Marin la Veneția.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în LibiaAndreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii