MENIU CAUTĂ
13 Apr. 2018 13:15

Andreea Marin, victima unei fraude informatice. I-au atras imediat atenția cu ce se întâmplă

Distribuie

Vedeta de televiziune Andreea Marin a devenit victima unei fraude informatice.

Pagina de Facebook a Andreei Marin, cea care are o relație cu Andrei Brâncoveanu, consulul României în Libia, a fost clonată. De pe această pagină clonată se cer bani de donații.

Andreea Marin, care vorbește moldovenește și acasă și cu prietenii, a fost atenționată asupra a ceea ce se întâmplă de una dintre fanele sale. Acesta i-a spus că unei rude de-ale sale i-au fost cerute date personale de pe un cont cu numele Andreeei Marin, pentru depunerea unei donații în scop nobil.

„Am înțeles asta imediat, am intrat în jocul lui să-i aflu identitatea! L-ai putea denunța! Eu am încercat să o fac. Am sunat la poliție, fiecare îmi dădea alt număr de telefon, spunându-mi că ei nu se ocupă cu așa ceva! Am renunțat, dar m-au înfuriat”, a scris femeia respectivă.

„Nu este contul meu, este un cont fals”,i-a răspuns Andreea Marin.

Pe pagina sa reală de Facebook, Andreea Marin a postat un mesaj prin care le atrage atenția internauților care este situația cu contul său.

„Dragii mei, pagina mea oficială este aceasta, bifată de Facebook , și nu alta. Atenție și nu vă lăsați păcăliți! Eu nu aș face astfel și nu v-aș cere donații în privat niciodată”, a precizat fosta zână a surprizelor.


Citește și: EXCLUSIV/Bogdan Munteanu, omul care știe tot ce se întâmplă cool în oraș. Fost politehnist, fost corporatist, acum promoter de underground


 

Loading...
Comentarii