Andreea Tonciu și-a arătat burta de gravidă: „Mami şi tati abia te aşteaptă”

25 ianuarie 2016 09:12

Andreea Tonciu și iubitul ei, Daniel, sunt foarte entuziasmați și așteaptă cu nerăbdare să devină părinți. Bruneta a dezvăluit, de curând, că poartă în pântece o fetiță.

Andreea Tonciu este foarte mândră de felul cum arată însărcinată, mai ales că nu a luat încă prea mult în greutate, și nu ratează nicio ocazie de a-și arăta burta de gravidă.

Ea a postat o imagine pe Instagram. Se pare însă că nici măcar sarcina nu a determinat-o să-și scoată pierce-ul din buric. Dacă îl va păstra până va naște sau nu rămâne de văzut.

andreea_tonciu_insarcinata

„Mami şi tati abia te aşteaptă”, a scris Andreea Tonciu în dreptul imaginii, iar fanii i-au spus că va fi o mamă superbă.

Andreea Tonciu și-a găsit sufletul pereche în toamna anului trecut. Bruneta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr afacerist, Daniel, care o va face, pentru prima dată, mămică. La ultimul control, îndrăgostiții au aflat că vor avea o fetiță.

Andreea a dezvăluit sexul copilului și numele pe care l-a ales deja. Astfel, micuța va purta numele de Rebecca Maria și va fi creștinată de Anamaria Prodan și de Laurențiu Reghecampf, potrivit informațiilor publicate, în exclusivitate, de Libertatea.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro