MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 08:55

Angela Gheorghiu a împlinit 53 de ani. Cum a petrecut marea soprană | VIDEO

Distribuie

Celebra artistă lirică Angela Gheorghiu a împlinit 53 de ani și a avut parte de o petrecere alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

Zilele trecute, renumita soprană Angela Gheorghiu și-a aniversat ziua de naștere. Artista lirică a împlinit 53 de ani.

Vedeta a petrecut alături de familie și de prieteni foarte dragi. pe contul său de socializare, Angela Gheorghiu a dat publicității câteva imagini de la ziua sa de naștere. A fost extrem de fericită și înconjurată cu toată dragostea de cele mai dragi persoane.


„Zi de naștere cu prieteni dragi și familia! Vă mulțumesc tiutror pentru mesajele din inimă”, le-a transmis Angela Gheorghiu numeroșilor săi prieteni din mediul online.
Angela Gheorghiu este o soprană din România, una dintre cele mai renumite cântărețe de operă din lume. Elevă a Miei Barbu, absolvă Conservatorul din București în anul 1990. Reputata artistă lirică a cântat pe cele mai mari scene lirice din lume, fiind extrem de iubită și de apreciată de public. A fost căsătorită cu tenorul Roberto Alagna, de care a divorțat în anul 2013.


Citește și: Ce este Sindromul Burnout, de care suferă multe vedete din România. Psihologul Libertatea explică de ce apare sindromul epuizării profesionale


 

Loading...
Comentarii