04 Aug. 2014 18:37

Antonia a dat iama în cofetăria lui George Copos

Distribuie

Antonia urmează să-i dăruiască, la începutul anului viitor, un copil lui Alex Velea, bărbatul pentru care a renunţat la căsnicie. O sarcină cu peripeţii, pe care familia lui Vincenzo Castelano, soţul ei în acte, nu o vede cu ochi buni.
Tăticul Velea este însă foarte grijuliu. Surse apropiate familiei ne-au povestit că o însoţeşte de fiecare dată la doctor pe iubita sa, merge în locul ei la farmacie şi o ajută la cumpărături. Cântăreaţa a fost văzută adesea în cofetăria soţilor Copos, de unde Antonia a cumpărat amandine cu ciocolată.
“Antonia are aceleaşi gusturi ca şi fata mea, amandine cu ciocolată, avem produse naturale, cu vitamine, care nu îngraşă”, ne-a povestit mama gimnastei Larisa Iordache, angajata acestui magazin din zona Dorobanţi.
Ea este însă o prezenţă permanentă şi în piaţă:
“Antonia este o păpuşă de fată. Vine mereu la noi şi cumpără brânză de burduf şi roşii, de câteva săptămâni. Pe noi ne invită mereu la spectacole, ne aduce postere. Aşa, după forma burticii, din ce ştim şi noi din bătrâni, cu siguranţă că o să aibă băiat, o să fie sănătos şi o să vină pe la noi, ca să ne cumpere marfa”, ne-a declarat o vânzătoare.

Velea şi-a tatuat pe braţ chipul solistei

Alex Velea a evitat să vorbească despre relaţia cu Antonia, dar a avut şi motive, întrucât nu este încă o femeie liberă. Dar, şi-a asumat povestea de dragoste, în urmă cu trei săptămâni, când a anunţat că va deveni tătic.
În semn de mare dragoste faţă de mama copilului lui, artistul şi-a tatuat pe braţ chipul Antoniei, în condiţiile în care el mai are un desen, pe cealaltă mână, cu fosta nevastă, Ana.

Comentarii
← Inchide