24 Noi. 2017 15:08

Atac furibund la adresa Stelei Popescu din partea „brokerului fugar”. „O actriță de vodeviluri și de pub-uri ajunge să fie apreciată ca mare actriță”

Distribuie

Cristian Sima, cunoscut drept "brokerul fugar", are vobe grele la adresa celei mai mari actrițe din România, regretata Stela Popescu.

Cristian Sima este un personaj cunoscut  drept „brokerul fugar” din România după ce a fost acuzat că le-ar fi dat țepe de sute de mii de eruo unor vedete din țara noastră.

Acesta a aruncat vorbe grele la adresa regretatei actrițe Stela Popescu, cea care a murit joi, 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani. În urma sa a rămas o fiică adoptată, Doinița Maximilian.

„Despre morți numai de bine. Dacă o actriță de vodeviluri la Tănase și de pub-uri la Catena ajunge să fie apreciată ca mare actriță, de un public care nu a văzut-o pe scenă nici pe Olga Tudorache și nici pe Valeria Seciu sau Irina Petrescu, înseamnă că nivelul cultural, artistic, al publicului meu e foarte scazut”, a comentat Cristian Sima pe o rețea de socializare.

„Le-am văzut pe toate. Fiecare actriță are talentul și rolurile ei. În niciun caz nu se poate vorbi în termenii aceștia despre Stela Popescu”, „Sunteți răutăcios… Nu toți preferă drama. O mare parte a românilor apreciază genul ei. nu toți românii preferă muzica clasică. de aceea suntem mulți pe pământ, pentru că suntem diferiți”, i-au replicat internauții.


Citește și: Ce pensie avea Stela Popescu. Câți bani lua după mai bine de jumătate de secol pe scenă


 

Loading...
Comentarii