Beyonce de România are probleme! I-au picat greu silicoanele | FOTO

28 ianuarie 2016 11:42

Beyonce de România, așa cum a fost numită una dintre multele iubite ale manelistului Nicolae Guță, are mari probleme cu posteriorul care a fost  ”tunat” după placul inimii iubitului ei, într-o clinică din Turcia.

Beyonce de România completează și ea lista tinerelor care se perindă prin fața camerelor de filmat arătându-și formele care mai de care mai siliconate.

După ce s-a lăudat pe toate posturile cu noile ei achiziții, mai exact silicoanele din sâni și posterior, pentru care Nicolae Guță ar fi scos din buzunar zeci de mii de euro, acum Beyonce de România pare să aibă probleme cu implanturile. Și cum problemele se tratează mai întâi la tv, fosta iubită a manelistului nu s-a sfiit să împărtășească publicului durerea ei din… dos.

Tânăra susține că durerile sunt insuportabile și se gândește serios să renunțe la implanturile cu silicon puse în fese.

beyonce

Și pentru că acum nu mai concepe viața fără un posterior bombat, Beyonce spune că va trece prin orice este nevoie numai să nu i se mai spună vreodată ”fetița șnur, fără fund și fără sâni”.

Trebuie reparat ce s-a stricat. M-am gandit sa scot silicoanele si sa imi injectez ceva. Nu vreau sa mi se spuna iar fetita snur, fara fund si fara sani. Daca mi le scot, vreau sa imi injectez ceva”, a spus Beyonce de Romania la Antena 1, în cadrul emisiunii ”Un show păcătos”.

 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro