BIANCA DRĂGUŞANU crede că mai are o şansă cu VICTOR SLAV

26 iulie 2014 09:38

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au ajuns la sentimente mai bune în ceea ce priveşte relaţia lor, iar acum foştii soţi se află într-un punct din care roşcata crede că povestea lor de dragoste mai poate avea o şansă.

Bianca Drăguşanu a declarat într-o emisiune de la Antena Stars că, din punctul ei de vedere, relaţia dintre ea şi fostul soţ este neconsumată încă. Vedeta recunoaşte că Victor este bărbatul visurilor ei, alături de care şi-ar dori în continuare o familie. Totodată, vedeta TV a mărturisit că încă mai ţine legătura cu fostul soţ.
„Victor reprezintă foarte multă căldură pentru mine. Eu îl consider şi în momentul de faţă o lumină care a apărut în viaţa mea. În momentul în care iubeşti, devii şi gelos şi au fost nişte mesaje, sms-uri, pe care le-am citit. Fiecare a avut greselile lui şi acum, această relatie, din punctul meu de vedere e neconsumată. Cred că el este încă rănit de plecarea mea la Paris. A fost o rană mult prea adâncă pentru el. Dacă nu aş fi fost aşa expusă, nu aş fi ajuns aici, probabil m-ar fi iertat mai usor. În experienţa asta pe care am trăit-o, mi-am dat seama cine contează cu adevărat, mi-am dat seama ce simt eu cu adevărat, cine sunt eu cu adevărat. Divorţul meu nu a schimbat nimic din ceea ce cred cu adevărat. Încă mai cred că voi fi mireasă”, a declarat Bianca la Antena Stars.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro