31 Iul. 2018 09:11

Bianca Drăgușanu s-ar vrea iar în ipostaze incendiare în reviste. Cum a fost primită vestea | VIDEO

Distribuie

Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că și-ar dori să mai pozeze în ipostaze incendiare pentru reviste pentru adulți.

 

Cu mesajul „cu opt ani în urmă”, Bianca Drăgușanu a postat un scurt filmuleț cu coperta unei celebre reviste pentru adulți, pentru care a pozat în ipostaze incendiare.

Înregistrarea are și o întrebare pentru fani: „Ar trebui să o fac din nou?”.

Vestea prin care Bianca Drăgușanu dă de înțeles că ar vrea din nou să pozeze în ipostaze sexy a stârnit imediat reacții din partea fanilor acesteia.

„Erai tânără, acum ești mamă, nu are rost să postezi așa ceva. Sorry, asta este părerea mea. fii o doamnă, lumea critică”, „Nu ești criticată destul??”, „Da, fă-o din nou! Arăți mai bine ca niciodată!”, „Da, bineînțeles! Arăți superb, Bianca”, „Bianca, invidia e pentru cine nu acceptă”, „De ce nu?”, i-au spus internauții Biancăi Drăgușanu.

 

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. După separare, vedeta de televiziune a început o relație cu un tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: EXCLUSIV/Primele declaraţii ale poliţistului infectat cu HIV. Omul care 'a făcut patrulă' mii de kilometri își mai dorește doar un scaun cu rotile


 

Loading...
Comentarii