MENIU CAUTĂ
02 Sep. 2015 18:39 , de Madalina Ciodaru Burada

Bote aruncă BOMBA: a făcut SEX cu iubita prietenului său, chiar de față cu acesta

Distribuie

Bote a răspuns cu sinceritate unor întrebări incomode, din intimitate, și a dezvăluit poate unul dintre cele mai neobișnuite momente pe care le-a trăit. El a povestit cum a făcut amor cu iubita prietenului său.
'I-a fost foarte jenă, aşa cum îmi este mie acum, să imi spună că de ziua ei, prietena lui îşi doreşte să facă amor cu mine. Şi am zis: băi, eşti nebun! E iubita ta! Poate te vei căsători cu ea, poate că…', a declarat Botezatu, la Antena Stars.
De dragul prietenului său, Bote a acceptat provocarea. 'L-am întrebat pe el dacă vrea să rămână acolo, el a zis da. L-a legat cu cătuşe de şifonier, după care eu… îţi dai seama că… nici nu mă puteam uita la el. A început toată acţiunea, mi-a pus şi niste urechiuşe în cap. Ideea e că pe măsură ce se consumă actul, ăla trăgea cât mai tare de uşă, eu nu mai auzeam nimic. Tot urla: băi, gata, nu mai… gata, las-o! Nu am lăsat-o decât când a trebuit să o las!', a povestit Bote.
Mai mult, aventura a continuat în seara respectivă: 'Am uitat unde am pus cheile de la cătuşe si a trebuit să mergem seara, am scos uşa la dulap, care oricum era scoasă din ţâţâni. Erau nişte cătuşe adevarate'. Designerul a mai spus că s-a reîntâlnit cu amicul său după doi ani de la întâmplare şi că acesta era în continuare cu iubita lui.

Loading...
Comentarii